Nejste přihlášen/a.
Emailem mi přišel soubor v excelu. Když jsem ho otevřul ve microsoft office 2007 nejde mi například přidávat další sloupce... Nenůže být soubor, zamknut blokován a podpobně?
přeuložení ado starší verze nepomáhá
Ano, soubor může být zaheslováním zamčen pro určité změny, je to ochrana, aby neznalí uživatelé omylem neněnili třeba vzorce...
doplněno 08.03.13 23:22:...zkuste Nástroje - Zámek, pokud máte dostupnou volbu Odemknout, je zaheslováno,, pokud máte volbu Zamknout list, je problém pravděpodobně někde jinde (podle MSO 2003)...
Je-li soubor chráněn heslem, požádejte odesilatele o sdělení hesla.
Dále můžete soubor otevřít a ► buď celý list zkopírovat do nového sešitu (zaškrtnout okénko před "vytvořit kopii") ► nebo označit celou tabulku, kterou chcete zkopírovat, a opět zkopírovat do nového sešitu
V obou případech nový sešit uložte s jiným názvem. Zkopírování listu by stačilo pouze v případě, že není uzamčen jednotlivý list.
Další možností by bylo otevřít soubor např. v Calcu (Libre Office) a uložit jej s jiným názvem.
Vyzkoušejte, některá z uvedených možností by podle mne měla pomoci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.