Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám již několik let goodle adsence, kde mi naskakují občas nějaké desetinky korun za reklamy.
Nyní tam mám již okolo 33EUR a chtěl bych je vyplatit. Poradil by mi někdo jak se to dělá? Je lepší si je nechat nějak zaslat na účet nebo poslat složenkou? Platí se nějaké poplatky?
Jak to udělat, poradíte někdo prosím?
Děkuji vám všem
Běž do svého účtu AdSensee, tam to vše najdeš tak podrobně, že se ti to nebude líbit. Musel jsi tam být když jsi dělal svoje reklamy.
Peníze ti vyplatí až platba v měsíci překročí 70 Euro. Pobíráš zhruba 2/3 z částky za zobrazenou reklamu.
Můžou ti zaslat peníze šekem, ten ti přijde poštou, zajdeš do banky, oni si ověří zda je šek platný a potom ti peníze převedou na tvůj účet - Google banka je v Irsku!
Lepší je nechat zasílat peníze na účet. Ten si oni ověří tak, že ti zašlou malou částku na účet a ty tuto částku zadáš v tom nastavení a tím si ověří platnost účtu.
Děkuji za radu, budu si ještě muset počkat až dosáhnu těch 70EUR, mám tam za asi 3 roky 30EURO.
Nemáte někdo nějakou fintu jak rychle peníze naspořit?
Jinak kdybych si nechal poslat peníze šekem, do které banky pak musím zajít když tu není banka google? Kde mi to vyplatí?
Děkuji
Trochu jsi mě nepochopil - zajdeš se šekem do svý banky (já byl v České spořitelně). Ta si ověří šek v Irské bance a po ověření šek proplatí - ale na tvůj účet připíše peníze (nedají v hotovosti) - ono bys tam musel chodit tak měsíc než se jim to podaří.
Rada jak urychlit tok více peněz neexistuje - jedině kvalitní web. Hlavně neklikej sám na reklamy - to asi google nesnáší.
Dobře díky,
jen to číslo účtu tam mám napsat v klasické podobě? Nebudou to chtít v tom mezinárodním formátu?
Jinak jde to nějak obejít s tím klikáním na reklamy? Budu s takovou ještě čekat tak 2 roky
stačí obyčejný český formát, nejdříve pošlou testovací platbu cca 5kč. Obcházení bych ani nezkoušel, jinak zabaví celý účet a je po parádě. Čekat nebo zvednout návštěvnost.
Už se nepamatuju, ale asi musí být mezinárodní formát čísla účtu, jak jinak to pošlou z Irska, ale to asi není problém ne?
My jsme zadávali český formát, IBAN nepožadují. Platba by měla dojít z Citibank, z ní aspoň posílají miničástku na ověření účtu.
doplněno 26.02.13 21:10:my měli kod banky 2600
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.