Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zmenšit v Neru obal na DVD

Od: jirka3* odpovědí: 8 změna:
Neví někdo jak zmenšit obal na DVD v Neru,používám ty poloviční jak se prodávají?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud tam nebude rovnou šablona na slim DVD, tak se to bude dělat od oka dost špatně. Možná by bylo vhodné použít jiný program, ve kterém se takováto úprava provede velice jednoduše.

hodnocení

0x
No nevim ale když jsem to naposled v neru hledal tak tam slim byl...nejedná se třeba o nějaké staré nero?
jirka3*
hodnocení

NO MÁM 6 NERO,ALE TAM SLIM DVD NENÍ,TAK NEVÍM
V tom případě buď použij jiný software nebo si nainstaluj zkušební verzi NERO 7 či 8
Já mám Nero OEM verze 6.6 a tam ve Vytvořit obal a poté v Nero cover designer je v nabídce New Dokument Slim Pack tak sna to je ono.

Tak nějak jsem to viděl u sebe, taky mam Nero 6... Koukej: pc-help.cz/...

taky to tam řeší, nemáš tam náhodou taky tenký obal? ;)

jirka3*
hodnocení

Asi jsem se špatně vyjádřil,ale nejedná se o slim krabičku tedy tenkou,ale o DVD krabičku,která je veliká jako klasický CD obal. A v Neru právě nemohu přijít na to jak vytisknout obal ,aby se mi vešel v celku do toho DVD.Když vytisknu obal jako CD tak tam jsou přeci ty hřbety dva a já potřebuji jeden u prostřed. Tak nevím.
No já jsem to vyřešil následovně. Zjistil jsem si rozměry a upravil to ve wordu jako fotku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]