Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak používat torrentz.eu?

Od: velny odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

nevíte někdo jak stahovat filmy z tohoto torentu: http://torrentz.eu?

Chce to po mě nějaké registrační údaje a poté číslo platební karty, které zadávat nechci.

Nemáte s tím někdo zkušenost?

Díky moc

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zepe*
hodnocení

2x

po me to nic nechce dam vyhledat to co chci pak kliknu na nalezenej název otevre se okno s trackerama tak kliknu na ten co je nejlepsi nejaktualnejsi pak uz jen stahnout torrent a jede to.

luke237
hodnocení

0x
Je to jen vyhledavac torrentu. Zadne torrenty na strance nemaji. Neklikej na zadne odkazy s nazvem "sponzored". To jsou jen reklamni odklonovace. Musis kliknout na normalni odkaz, to te odkaze na stranku, kde ten torrent soubor opravdu je, odtamtud ho stahnes a vlozis ho do sveho klienta bittorrent (nebo se ti bittorrent rovnou spusti automaticky sam, kdyz kliknes na torrent soubor). Bittorrent klient pak stahne vlastni soubor na zaklade informaci obsazenych v tom souboru torrent.

Napis, co hledas konkretne a my ti posleme odkaz na ten torrent nebo ti ukaze presne, jak se k tomu da doklikat.

luke237
1. Zadas, co hledas (zde "Belmondo")
Jak používat torrentz.eu?
luke237
2. vyhnes se klikani na "Sponsored Links" a misto toho si zvolis jeden z nabizenych vysledku. To te dovede na tuto stranku, kde si vyberes web, ktery uz ten vlastni torrent (odkaz na soubor) ma.
Jak používat torrentz.eu? #2
luke237
Na vlastni strance webu, ktery ma kopii toho torrentu, si ho uz stahnes.
Jak používat torrentz.eu? #3

velny
hodnocení

Děkuju mooooc, já dělal chybu v tom, že jsem klikal pořád na "sponzored" a to mě přesměrovávalo pryč, již mi to jde
Chtěl jsem se vás zeptat, zda nevíte kde by se dali sehnat filmy " 7 dní hříchu" a "Babovřesky"?
Děkuji
zepe*

poměrně nové filmy musiš vyckat ja chodim na tracker.cztorrent.net/... nejvetší český tracker s torrentama registroval bych se tam a hlidal novinky je tam spoustu filmu atd. *ua*

velny
hodnocení

Děkuji za typ, já se tam chtěl registrovat už kdysi a teď to zkouším také a nejde to, hlásí to stále tu samou chybu: "CHYBA: Byl dosažen maximální počet registrací. Zkuste to později"

Chtěl bych e Vá zeptat zda by jste se tam nepodíval zda tam nejsou již tyto dva filmy "Babovresky" a "7 dni hrichu".

Pokud ano, nemohl by jste mi prosím stáhnou torrent?

Mockrát děkuji

zepe*

pcdays.cz/... návod na pozvanku

doplněno 18.02.13 12:54:

a ty filmy tam zatim nejsou

velny
hodnocení

Moc děkuji, zkusil jsem tam napsat jak jste mi poradil a uvidím, zda to pljde či ne...

Škoda že tam ty filmy zatím nejsou, ale i tak vám děkuji za ochotu.

velny
hodnocení

Děkuji, dostal jsem to huráááá ;)

Mockrát Vám děkuji @zepe ;)

Nemohl by jste mi jen napsat jak se v tom stahuje a zda musím něco sdílet?

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]