Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis smlouvy UPC vs nový zákazník

Od: knopka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,mám od UPC internet 25 mega za 599 ale novým zákazníkům nabízejí za tu samou cenu 60mega!Myslíte že je možné převést smlouvu na jiného člověka třeba na matku nebo kohokoliv jiného ale s tím že by ten dotyčný byl považován za nového zákazníka?Jedná se o ten samý byt nebo by to musel být prostě nový nájemník?Děkuji,snad jsem se vyjádřila dobře,přijde mi to od UPC docela nefér vůči starým zákazníkům.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, opravdu je to nefér. S UPC jsem měl podobný problém, kdy novým zákazníkům vnucují stejné připojení za poloviční cenu. Vedl jsem s nimi nějakou korespondenci a o nějaké slevě po několikaletém placení předraženého internetu se se mnou nechtěli bavit. Myslím, že UPC je stejný moloch, jako třeba Spořitelna, kde žijí vlastně jen z minulosti a nevnímají konkurenci.

To, co navrhujete, asi realizovat nepůjde, protože záleží na bodu připojení a ne na fyzické osobě zákazníka. Takže smlouvu sice můžete převést na koho chcete, ale pořád bude váš internet připojený stejně. Takže tady je jediné řešení, které mi nakonec dokonce navrhli i z UPC. Přejít k jinému poskytovateli internetu.

iz*
hodnocení

1x

Můj známý chtěl z tohoto důvodu od UPC odejít. Po doručení písemné výpovědi UPC se mu ozvali s nabídkou 50 % slevy...

bena*

Na tyhle společnosti se musí takhle. Vyhrožujte přechodem ke konkurenci, která to samé nabízí výhodněji, smlouvejte... Jinak to nejde. Hold taková je doba...

Ano, to se stalo i mně, po různých výhrůžkách mi snížili měsíční poplatek, ale jen na rok. Nicméně, jejich přístupk zákazníkům je otřesný, stalo se mi, že z jejich viny čtyři dny nefungovalo připojení, já protelefonoval spoustu peněz a ještě se kě mně chovali značně přezíravě. Opravdu, menší poskytovatelé jsou lepší.

knopka*
hodnocení

0x

Děkuju vám za odpovědi,napadlo mně ještě zkusit přítele,bydlí přeci se mnou a já převedu smlouvu na něj a on by měl být přeci nový zákazník.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]