Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DOSbox a GTA

Od: janamm* odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,

asi vsichni milovnici her znate stranku bestoldgames.net a program DOSbox. Stahla sem si uz ten program pred par dny a vsechny hry z te stranky mi jdou krome jedne a to je GTA. Kdyz to chci otevrit tak se nepovede, porad mi naskakuje to zakladni okno. Nevite nekdo co s tim prosim?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Které GTA si chcete zahrát? Jedničku?

A na jakém systému, že to cpete do DOSBoxu? Na Linuxu nebo na Win?

janamm*
03.06.12 11:04
hodnocení

na Win

Tak se vykašlete na DosBOX a pusťte si to rovnou...

Já všechny GTA provozuji na Win7 64bit...

hodnocení

0x

Jestli to nebude tím, že GTA1 je hra pro WINDOWS :D

Mám ji na noťasu na WIN 7, prostě ji zapnu a hraju. Žádný problém není.

janamm*
hodnocení

ale já mám taky WIN 7:)

no, však říkám, že na WIN7 normálně fungují a žádný DOSBOX nepotřebuješ. Ani kompatibilitu jsem nemusel přenastavovat, prostě jsem nainstloval a hrál.

bena*
hodnocení

0x

GTA podle mého názoru byla dělaná už pro Windows. Kdyžtak pokud bude dělat problémy, nastavte tam kompatibilitu spouštění na Windows 95/98/ME. Stačí kliknout na spouštěč té hry pravým tl. myši, zvolit vlastnosti a kliknout na kartu Kompatibilita.

janamm*
03.06.12 11:05
hodnocení

děkuju:)

dary*
hodnocení

0x

Nevíte, proč se mi dosbox při maximalizaci vždycky sekne a nejde s nim pracovat? Normálně v okně jede v poho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]