Nejste přihlášen/a.
Tak v one aplikaci neni nastaveno, aby se to pripojovalo automaticky, ale rucne. Napiste presny typ one "wireless utility" Pokud je totiz nadefinovano, ze se o pripojeni wifi stara jina aplikace, windows pak shodi sluzbu "Automaticka konfigurace bezdratovych zarieni" a proto Vam to nejde pres windows pripojit.
ja mam wifi TP-LINK wn321 a nevim jestli to pripojeni nejde kvuli tomu ze WIN XP SP2 nepodporuje wep2 klíče tak že bych nainstaloval SP3,myslíte že to pomůže?
Radši než instalovat podporu WEP2, nastavil bych v routeru standard WPA / WPA2, který má i mnohem lepší zabezpečení.
A taky bych odstranil to vaše Wireless Utility, protože mám dojem, že se to s windowsáckým připojením k síti akorát hádá.
doplněno 19.02.13 22:03: aha, pardon, tazatel totiž psal o WEP2 tak jsem myslel že mu pomáháte s tím konkrétním, moje chyba, špatně čtu
Nepodporuje WPA2 - ale ano, to by mohlo pomoci. Ale nemusíte kvůli tomu hned instalovat SP3. Nejdříve vyzkoušejte nainstalovat přímo onen update pro WPA2 podporu : microsoft.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.