Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K WIFI sitim se nelze pripojit

Od: sofrma* odpovědí: 6 změna:
dobry den,chci se pripojit na wifi sit ktera my sla bez problemu dokud jsem nepreinstaloval windows.kdyz kliknu na wifi sit tak mi to pise zjistovani typu site a pote se objevi nepripojeno aniz bych psal sitovy klic,ale kdyz se pripojuji pres WIRELEES UTILITY tAK SE PRIPOJIM ALE potrebuju aby se my k siti pc pripojoval automaticky,,neni nejaky program na automaticke pripojovani k siti nebbo spise nejake RESENI?Diky predem za odpovedi;
WINDOWS XP
doplněno 17.02.13 23:21: Jo a odepisu vam na dotazy skrz problem cca v 16:45 hodin, 18.2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak v one aplikaci neni nastaveno, aby se to pripojovalo automaticky, ale rucne. Napiste presny typ one "wireless utility" Pokud je totiz nadefinovano, ze se o pripojeni wifi stara jina aplikace, windows pak shodi sluzbu "Automaticka konfigurace bezdratovych zarieni" a proto Vam to nejde pres windows pripojit.

sofrma*

ja mam wifi TP-LINK wn321 a nevim jestli to pripojeni nejde kvuli tomu ze WIN XP SP2 nepodporuje wep2 klíče tak že bych nainstaloval SP3,myslíte že to pomůže?

Radši než instalovat podporu WEP2, nastavil bych v routeru standard WPA / WPA2, který má i mnohem lepší zabezpečení.

A taky bych odstranil to vaše Wireless Utility, protože mám dojem, že se to s windowsáckým připojením k síti akorát hádá.

doplněno 19.02.13 22:03:

aha, pardon, tazatel totiž psal o WEP2 tak jsem myslel že mu pomáháte s tím konkrétním, moje chyba, špatně čtu :)

Ja nedoporucoval instalovat podporu WEP2 ... pozorne si prectete mou radu znova.

sofrma*

Tak nainstalojsem sp3 a je to vpořadku,moc děkuju za odpovědi :)

Nepodporuje WPA2 - ale ano, to by mohlo pomoci. Ale nemusíte kvůli tomu hned instalovat SP3. Nejdříve vyzkoušejte nainstalovat přímo onen update pro WPA2 podporu : microsoft.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]