Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám problémy s převedením videa vytvořeného v Pinnacle studio na pevný disk. Jakmile to tam dám, tak zmizí takové to menu, dke se cvaká na to, jakou kapitolu "filmu" chci pustit a celé se mi to rozkouskuje na více videí. Ráda bych to měla všechno vcelku. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Děkuji
Pokud chcete video s kapitolami, musíte je mít v DVD formátu, tedy správně jak se vám to uložilo - rozkouskovaně. Vypalte to na DVD (soubory dejte do složky VIDEO_TS) a uvidíte, že všechno bude fungovat jak má
Nebo ve VLC dejte "Otevřit složku" a vyberte složku s těmito soubory. Měla by se přehrát stejně jako DVD disk.
No, já to mám na DVD a tam to normálně funguje, jenže to chci mít ještě pro jistotu ještě na externím pevném disku (ten co je mimo počítač myslim) a tam je právě ten problém. Když to přehraju ve složce VIDEO_TS, tak se to sice přehraje najednou, ale to menu je jen jako obrázek, to na co by mělo jít kliknout, tak není jakoby rozklikávací...jestli mi rozumíte
Rozumím Vám, tam je problém, že některé přehrávače neumí rorozpoznají, že je to menu z DVD a přehrají to jen jako obyčejné video. Tedy spíš, ono to je video, ale nenačte si ty soubory okolo, které k tomu menu patří. Na externím disku to mít můžete jak to máte, jen to z něj s menu nepřehrajete. Ale pokud si to kdykoliv zase vypátlíte na DVD, bude to fungovat správně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.