Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převedení videa na pevný disk - rozkouskování

Od: barboraaa odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Mám problémy s převedením videa vytvořeného v Pinnacle studio na pevný disk. Jakmile to tam dám, tak zmizí takové to menu, dke se cvaká na to, jakou kapitolu "filmu" chci pustit a celé se mi to rozkouskuje na více videí. Ráda bych to měla všechno vcelku. Nemáte s tím někdo zkušenosti?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud chcete video s kapitolami, musíte je mít v DVD formátu, tedy správně jak se vám to uložilo - rozkouskovaně. Vypalte to na DVD (soubory dejte do složky VIDEO_TS) a uvidíte, že všechno bude fungovat jak má :)

Nebo ve VLC dejte "Otevřit složku" a vyberte složku s těmito soubory. Měla by se přehrát stejně jako DVD disk.

barboraaa
hodnocení

No, já to mám na DVD a tam to normálně funguje, jenže to chci mít ještě pro jistotu ještě na externím pevném disku (ten co je mimo počítač myslim) a tam je právě ten problém. Když to přehraju ve složce VIDEO_TS, tak se to sice přehraje najednou, ale to menu je jen jako obrázek, to na co by mělo jít kliknout, tak není jakoby rozklikávací...jestli mi rozumíte :)

Rozumím Vám, tam je problém, že některé přehrávače neumí rorozpoznají, že je to menu z DVD a přehrají to jen jako obyčejné video. Tedy spíš, ono to je video, ale nenačte si ty soubory okolo, které k tomu menu patří. Na externím disku to mít můžete jak to máte, jen to z něj s menu nepřehrajete. Ale pokud si to kdykoliv zase vypátlíte na DVD, bude to fungovat správně :)

barboraaa
hodnocení

A neznáte nějaký přehrávač, který by to rozpoznal? Ráda bych se na tovide dívala rovnou z toho :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]