Nejste přihlášen/a.
Pri spusteni VC se mi zobrazi jen prazdne okno programu, ostatni funkce jdou normalne.Zkousel jsem preintalovat Flashplayer nekolikrat , ale tabulka je stale prazdna.
Máte nainstalovanou nejnovější Javu?
Jinak je možné, že za tím stojí Advanced Systemcare, který tam máte zřejmě nainstalovaný. Když jsem měl ještě Nokii 9210i (není tomu tak dávno), tak mi odpálkoval celou PC Suite pro 9210i - při spuštění házela chybu a telefon nešlo připojit k počítači. vyřešila to obnova zálohy z Advanced SystemCare a následně odinstalace ASC a reinstalace té PC Suite pro 9210i.
Stalo se mi něco podobného, právě Advanced System Care mi udělal v programech docela zmatek a viphone mi zlikvidoval na podobnou prázdnou obrazovku. Musel jsem ho odinstalovat a znova nainstalovat, dokonce jsem musel žádat o nové přístupové heslo přímo u viphonu. Ale ASC jsem vyhodil a od té doby mám klid.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.