Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřebovala bych radu co mam delat - mam rok wifi a do ted nebyl žádný problém, ale najednou přestal můj notebook moje wifi přijímat. Prostě ho vubec nevidi. Přitom jsem s nastavením nic nedelala. Všechno je jako předtím. Všechno je zaplé. Ostatní wifi mi to najde, ale jen to moje ne...
S routrem problém asi nebude - můžu se připojt přes telefon a firma od které mam internetové připojení chybu také nezjistila. U nich je prý vše funkční a s nejvetší pravdepodobností bude problém v notebooku... jen ale nevím jaky a už nevím cobych zkusila.
Prosím poradte nekdo. Klidne mi pry pošlou technika, ale v tak blbou pracovní dobu, že jsem v práci i ja. Asi mi nic jinýh nezbývá než si vzít dovolenou...
Zkusil bych restartovat notebook a také router nejlépe tak, že ho na minutku odpojíte od elektriky. Když to nepomůže, zkuste sem dát fotku aplikace, přes kterou se k sítím připojujete (jestli jde o Windows nebo nějaká jiná aplikace).
notebook restartován nekolikrát. Router vytažen z elektriky také - to nepomohlo... připojuje se to automaticky, když zapnu PC. Mám windows 7.
Zeptám se trochu jinak- jiný ntb se na wifi síť připojí? Zvlášť ve větších městech je normální, že si někdo šlehne stejný kanál a rušíte se. Bylo by dobré připojit se po kabelu, překontrolovat zapnutí wifi a kanál, buď zkusit automaticky a nebo zvolit jiný- nejlépe volný který zjistíte přes program netstumbler nebo vistastumbler
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.