Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook nenajde moje WIFI?

Od: summer1 odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

potřebovala bych radu co mam delat - mam rok wifi a do ted nebyl žádný problém, ale najednou přestal můj notebook moje wifi přijímat. Prostě ho vubec nevidi. Přitom jsem s nastavením nic nedelala. Všechno je jako předtím. Všechno je zaplé. Ostatní wifi mi to najde, ale jen to moje ne... :(

S routrem problém asi nebude - můžu se připojt přes telefon a firma od které mam internetové připojení chybu také nezjistila. U nich je prý vše funkční a s nejvetší pravdepodobností bude problém v notebooku... :( jen ale nevím jaky a už nevím cobych zkusila.

Prosím poradte nekdo. Klidne mi pry pošlou technika, ale v tak blbou pracovní dobu, že jsem v práci i ja. Asi mi nic jinýh nezbývá než si vzít dovolenou... :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordslayer*
hodnocení

0x

Zkusil bych restartovat notebook a také router nejlépe tak, že ho na minutku odpojíte od elektriky. Když to nepomůže, zkuste sem dát fotku aplikace, přes kterou se k sítím připojujete (jestli jde o Windows nebo nějaká jiná aplikace).

summer1
hodnocení

notebook restartován nekolikrát. Router vytažen z elektriky také - to nepomohlo... :( připojuje se to automaticky, když zapnu PC. Mám windows 7.

bena*
Používáte vestavěný program na wifi od Windowsu nebo od výrobce notebooku? Jiank bych asi zkusil Obnovení systému, protože tohle bude asi fakt nějaká prkotina, kterou bude rychlejší zkusit vyřešit tímto. Neinstalovala jste v poslední době náhodou něco?
summer1
obnovení systému jsem taky zkoušela a pořád nic. Všechno jsem teď zkoušela znova a stejně nic. Zítra přijede brácha se svým notasem tak vyzkoušíme jestli mu to funguje. Když ne,tak si pozvu technika :( nic jinýho mě nenapadá. Díky za rady

hodnocení

0x

Zeptám se trochu jinak- jiný ntb se na wifi síť připojí? Zvlášť ve větších městech je normální, že si někdo šlehne stejný kanál a rušíte se. Bylo by dobré připojit se po kabelu, překontrolovat zapnutí wifi a kanál, buď zkusit automaticky a nebo zvolit jiný- nejlépe volný který zjistíte přes program netstumbler nebo vistastumbler

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]