Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže se Skype chatem

Od: an007 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Mám menší problém se Skype chatem. Nejnovější zprávy vám přicházejí za sebou jakoby dole, že ano? Jenže mi se zobrazují nad starou historií. Prostě mám chat celý naruby a nevím jak to vrátit zase zpátky. :/ Doufám, že mě chápete a poradíte. Mockrát děkuju za každou odpověď! :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Máš v počítači nastavené správné datum?

doplněno 17.02.13 19:14:

community.skype.com/...

community.skype.com/...

an007
17.02.13 21:53
hodnocení

ano mám :)

ankety99*
hodnocení

0x

Při příchodu zprávy okamžitě na to okno rychle klikněte a dlouze přetáhněte dolů, je to hračka... Snad pomůže...

praivo*

Ty máš asi na mysli vyskakovací upozornění při příchodu zprávy, tazatel má problém s něčím trochu jiným.

an007
hodnocení

nevíš teda jak na to?

an007
hodnocení

s tím problém nemám.. po otevření chatu se mi to celé zobrazuje "v jiném směru"..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]