Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli jde na Nortonu zablokovat stránky, tak jako v Avastu, kde se zadá webová adresa a nejde na ní vlézt. Děkuji
Ano i v Nortonu lze zablokovat stránky,které nechcete aby někdo navštívil.
doplněno 01.06.12 10:53:Mělo by to být v nastavení Správa rodičovského zámku.
Tak jsem našla ten rodičovský zámek, ale když na to kliknu, přepne mě to na internetovou adresu, jako vyloženě zadat tam danou adresu mi nešlo, nebo nevím kam
Jestli chcete blokovat nějaké stránky, přejděte do C:WINDOWSsystem32driversetc a otevřte soubor hosts přes Poznámkový blok. Tam zadejte adresu, kterou chcete blokovat a přesměrujte ji na 127.0.0.1, což je lokální počítač. Máte tam uvedený i příkald. Nebude-li Vám něco jasné, napište.
Jinak podle mého názoru je zbytečné utrácet za antivirový sofwtare, je-li používán pro domácí nebo nevýdělečné účely.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.