Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převedení starých mailů na novou schránku

Od: detergent* odpovědí: 5 změna:

Dobrý pozdní večer všem.Potřeboval bych zjistit,jak si mohu převezt straé maily na nový mail u seznam.czMám operační systém starší Windows XPMnohokrát děkuji.Prosím,jako pro blbce,nejsem odborník na PC.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná PŘEPOSLAT na novou adresu.

detergent*
hodnocení

Díky za odpověd,ale když kliknu na mou starou adresu tak se nemohu za boha dostat na heslo.To mám správné a pořád mi to píše špatné heslo.Takže se nemohu dostat do staré schránky,abych si nto přeposlsl do nové.Díky

pavkazji*

Co zkusit toto:

Převedení starých mailů na novou schránku

Tenhle problém jsem měla také. 2x jsem se nemohla dostat do schránky. Až tak, že jsem si založila novou a nepřečtené ze staré jsem oželela. A ejhle, nová mi to udělala také. Bylo to na blázinec. Až přišel jeden z mých mlaďochů a udělalt to, co doporučuje pavkazji. Je pravdou, že jsem musela hodně vzpomínat, na odpovědi, na otazky, na ktere se me ptali. Ale nakonec přišla řada nesmyslných čísel jako heslo a já se přes ně vrátila na svoje heslo. No, pakárna! *plac*Ale je zajímavé, že na E-mailu to někdy fungovalo, někdy ne. Teď se mi párkrát stalo, že jsem se na seznamu musela přihlašovat těmi nesmyslnými čísly.

hodnocení

0x

No, bez hesla ke starému mailu rozhodně nijak. Pokud se na ten starý nedostanete, máte smůlu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]