Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film z DVD do ntb

Od: lindaf* odpovědí: 9 změna:
Dobry den, nevite nekdo jeslti skrz nejaky program nejde do pc zkopirovat film z koupeneho DVD? ale Format factory ne... jde to dost pomalu a nejd emi nainstalovat... a jeste jsme chtela vedet kdyz to bude z DVD kde jsou oba jazyky treba cj a aj tak ta budou oba? jako v tom avi souboru pak v pc? dekuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Můžete zkusit Any Video Converter, ale rychlost bude stejná - celé se to musí přeformátovat do vybraného formátu (třeba AVI).

Mimochodem, jak jste přišla na tu rychlost FormatFactory, když Vám nejde nainstalovat? To, co jste psala, je pěkný oxymóron.

lindaf*
hodnocení

no ja vim nejsem vubec dobrym recnikem :D ... jednou uz jsem to nainstalovane mela pak jsem to dlouhou dobu nepouzivala a dost uz me tlaci misto tak jsem to odinstalovala...stahla sjem to znova ze slunecnice.cz neslo to a ted jsem to tedy nakonec nasla no ale ta rychlost me depta... :D

hodnocení

0x

Rozdíl je zkopírovat a zkonvertovat. Zkopírovat jde přímo, na konverzi používám starý dobrý Auto Gordian Knot

lindaf*
hodnocení

no me by to stacilo prekopirovat, ja to nemusim mit v avi formatu staci to takhle a ta rychlost je vetsi kdyz se to jen kopiruje? a na to je tedy ten program co jste radil...?

doplněno 31.05.12 21:12:

jo uz to vidim ten je na konverzi a na to kopirovani je take nejaky?

bena*

Na kopírování stračí souborový manažer, třeba Průzkumník Windows. DVD vložíte do počítače, otevřete Tento počítač a zkopírujete to z toho.

lindaf*
hodnocení

no fajn... jenze normalni dvd jako film koupeny s tim to neudelam...

Obsah normálního DVD otevřete a zkopírujete složku VIDEO, pokud je DVD chráněno proti kopírování tak použijte program SHRINK, nebo DVD DEKRYPTER, oba volně ke stažení.

ladinpraha*

Upřesni, co vlastně potřebuješ. Chceš zkopírovat DVD do PC. Máš na disku málo místa, ale chceš tam dát film ve formátu DVD, který má okolo 5 GB. Za jakým účelem? Na zkouknutí stačí formát AVI. Když upřesníš, co vlastně chceš, případně název filmu, tak se tu určitě dozvíš víc.

lindaf*
hodnocení

no ak abych to uprsnila.. mam tedy filmy... rada bych je nejak dostala do toho ntb a o misto mi nejde, muzu kdyztak veci vymazat... rada bych ten film mela v pc, protoze by byl dvojjazycny kdybych ho zkopirovala a na ulozto.cz jsou zrovna v priserne kvalite jen nahrane z televize (a je tam je jednou takze tam ani neni na vyber zvuk jdem ale obraz je strasny) tak proto... jinak chci si asi tak za ctvrt az pul roku obstarat novy ntb s lepsi pameti...zase nevim kdyz to dam do formatu AVI jeslti nezmizi ten druhy jazyk... treba na ulozto.cz jsou zoufale manzelky ktere se daji prepnou at uz ve VLC nb WMP i do anglictiny...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]