Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřebuji vědět na které stránky a které soubory mi otevírá Google Chrome. Neznáte nějaký software který mi to zařídí?
To, co se děje na vašem počítači, může hlídat Process Monitor (od Sysinternals). Možná existuje i něco jiného, snáze použitelného.
Síťovou komunikaci pak Wireshark, ten je na to (jak) dělanej.
Než si ten Wireshark nainstaluju, hlídá jen servery na který to leze, nebo celý adresy? Já totiž potřebuji celé adresy. :-|
"Go deep."
Podívejte se na pár obrázků ( abclinuxu.cz/...), máte tam všechno, co vám proleze síťovkou. Celej packet včetně všech layerů, filtrování (toho, co se má zaznamenávat, a samostatně další filtr v pohledu na záznamy) podle všeho možnýho, protokol, zdrojová/cílová ip/url/port, délka, tělo, http metoda.. logické operátory, regulární výrazy.. Nic lepšího nenajdete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.