Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč trvá smazání v PC dlouho?

Od: honzi0020® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

Mám takový problém. V adresáři chci smazat soubor dám Shif +delet a musím čekat 10-15 sekund než se zobrazí okno pro smazání

Potřeboval bych poradit včem je problém a proč okno smazání nenaskočí ihned

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pomalé pc a moc velká složka? Případně i pomalý disk? Nevím jak chcete poradit na takto obecný dotaz...

hodnocení

Malá šložka. Jde to pomalu i když chci přejmanovat soubor.

Dříve to šlo rychle ted to jde pomalu.

bena*
hodnocení

0x

Máte asi zahlcený počítač - je najednou spuštěno příliš mnoho programů, disk je fragmentovaný,...

Takže doporučuju počítač vyčistit programem CCleaner (vyčistí disk i registr - pak přejděte do Nástroje-Start a tam deaktivujte programy, které jsou zbytečné, aby se spouštěly hned po startu systému).

Dále doporučuju defragmentovat disk, a to buď systémovým defragmentátorem Defragmentace disku, který najdete v Tento počítač, kliknout na Místní disk pravým myšítkem-zvolit Vlastnosti, tam pak kliknout na Nástroje a spsutíte ho, nebo si stáhněte program Defraggler, který to umí lépe.

Hlavně do počítače neinstalujte různé "zázračné" programy, které slibují hory,doly a ve finále udělají spíše medvědí službu. Pokud by jste chtěl poradit více ohledně vyčištění počítače, napište mi klidně Vnitřní poštou.

hodnocení

Není spušteno příliš mnoho programu

Ccleanerem Pc jsem již čistil bez výsledku.

uda1966*

Jasně že ccleaner nepomohl, protože programy tohoto tipu nikdy nepomohou ale naopak udělají v pc bordel.

1/ Vyčistěte disk systémovým nástrojem

2/ Proskenujte programem superantispyware, je free a velice dobrý

3/ Defragmentujte disk systémovým nástrojem

4/ Mrkněte se do správce úloh jestli nějaký program nezatěžuje moc pc.

Pokud nic nepomůže, zkuste smazat body obnovy pak restart a vytvořit znova bod obnovy.

Nenapsal jste verzi operačního systému.

hodnocení

Mám Win Xp

V PC mám Superantispyware projíždím to s ním pravidelně.

K 1 vyčistit disk systémovými nástroji jak. napište mi prosim postup

K 3 defragmentaci udělám

iz*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]