Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá pole v prohlížeči Mozilla Firefox

Od: popopopo® odpovědí: 4 změna:

Už nějakou dobu se mě při rolování objevují divná černá pole v rozbalené nabídce.Při pohybu myší v této nabídce černé fleky všelijak mizí a zase se objevují...Neví někdo co s tím? Mám nainstalovaný prohlížeč Mozilla Firefox 18.0.2. Viz obrázek:

Černá pole v prohlížeči Mozilla Firefox

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Zkus si stáhnout betaverzi 19.0. Nemáš viry?

hodnocení

Viry nemám,všechno jsem překontroloval...Už mám i verzi 19.0 a je to pořád stejné...

dzordz*
hodnocení

0x

FF mi předevčírem začal dělat něco podobného. Pruhy se ale objevujou ve stránce, tak centimetr široký, přes celou šířku zleva doprava, překrývá jen pozadí, text nebo obrázky ne. Vyskytuje se jen na jednom konkrétním webu a jen na stránkách, které jsou dost dlouhé na to, aby se na nich dalo scrollovat. A to i několikrát pod sebou (třeba tři pruhy na deset výšek obrazovky). Když se do něj klikne nebo vybere text (nebo někdy scrollne párkrát nahoru dolů), tak po částech mizí. Při znovunačtení té samé stránky se málokdy objeví znovu na stejném místě.

doplněno 24.02.13 23:57:

19. 0

hodnocení

Nevím co s tím mám dělat,blbne mě to na všech webech,prostě kdekoliv kde se objevuje rozbalená nabídka.Samozřejmě jenom na prohlížeči Mozilla Firefox.Na IE nebo Google to nedělá.Když po tom jezdím myší tak se to všelijak přehazuje.Tam kde mám zrovna kurzor to není,ale jak odjedu bokem,objevuje se to tam kde byl předtím...To by mě teda fakt zajímalo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]