Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze otevřít word

Od: eliss* odpovědí: 11 změna:

Zdravím, po stažení a snaze otevřít nějaké doc soubory mi přestal jít úplně word a nic neotevřu, ukazuje mi to tuto hlášku:

this application has requested the Runtime to terminate it in unusual way

co s tím?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xart*
hodnocení

0x

zkus stáhnout tenhle hotfix z webu microsoftu ... support.microsoft.com/...

bena*
hodnocení

0x

Zkusil bych spustit Diagnostiku MS Office - najdete v Start-programy-MS Office-Nástorje sady office-Diagnostika.

Jinak doporučuju stáhnout a spustit RSIT. Jak správně použít RSIT a odkazy ke stažení najdet zde: forum.viry.cz/... A budu chtít poslat vnitřní poštou nebo sem vložit OBA dva logy, jak log.txt, tak i info.txt

eliss*
hodnocení

bohužel možnost diagnostiky se mi nezobrazuje :(

bena*

Co máte za verzi Office? Je koupený?

eliss*
hodnocení

2000 :D jestli je koupený silně pochybuji, stalo se mi to v práci *zed*

bena*

Ufff, to je hodně stará verze... A to se stalo na počítač, který používáte v práci? To si teda koledujete :D Ne, zašel bych za ajtikem a řekl bych mu to, co se stalo, on si s tím poradí. Ale měl by buď koupit nové Microsoft Office nebo nainstalovat OpenOffice nebop LibreOffice (prašť jako uhoď), který je česky a hlavně zdarma. A Microsoftím může v pohodě konkurovat.

Pokud je to Váš osobní počítač, určitě bych tyhlety starý Office odinstaloval a automaticky nainstaloval OpenOffice/LibreOffice.

Ke stažení zde: openoffice.cz/... resp. cs.libreoffice.org/...

eliss*
hodnocení

ano, hodně stará verze vím. no já tu pracuji sama, občas šéf dojede a o pc se mi nikdo nestará že, takže si asi nainstaluji ty openoffice, mockrát děkuji za tip!

mowla*
hodnocení

0x

Nezůstal nějaký ´wordovský´ proces po pokusech o otevření souborů viset? - měl by - případně, být vidět ve Správci úloh (Procesy). Asi bych rovnou zkusit alespoň´odhlásit-přihlásit, lépe restartovat Win.

BTW - o jaké šlo soubory?

eliss*
hodnocení

právě že ne, už jsem pc restartovala a problém zůstal, tak zkouším přeinstalovat word a uvidím. Šlo o stažené soubory normálně doc, měla to být kniha

kejki

Tam byl spíš problém kvůli velikosti souboru a nezvládly to buď RAM, nebo pevný disk.

eliss*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]