Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koncovka v příloze wmv, nejde spustit

Od: 222hel* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den všem na poradně. Potřebovala bych poradit. Podařilo se mi něco vymazat v PC, nejde mi otevřít žádná příloha, která má koncovku wmv. Poradíte, jak vše opravit? Děkuji za radu.

doplněno 17.02.13 23:35:

Děkuji všem za rady, už je vše v pořádku.*uspech*

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

4x

Buďto jsi jen ´zrušila´ asociaci na soubor(y) s touto příponou - zkus na soubor ťuknout pravým, Otevřít v programu, Zvolit program a z možných zvolit nějaký player (pozor, abys měla ´odškrtnuté´ K otevření souborů vždy použít...).

Pokud to nepůjde (nebo si ´netroufáš´) musíš nainstalovat player (netuším, jaký jsi měla) - za sebe doporučuju třeba KMP (např. slunecnice.cz/... )...

kangaroo*
hodnocení

2x

Stáhni si přehrávač VLC player s tím to přehraješ. Máš asi blokovaný WMP přehrávač

stahuj.centrum.cz/...

222hel*
hodnocení

Měla jsem přehrávač VLC1..., tento prohlížeč, který mi nabízíte, mi nejde stáhnout, nevím proč.

praivo*

Tak si ho stáhni odtud.

222hel*
hodnocení

Moc děkuji, tato instalace pomohla a vše běží.

dericcaster*
hodnocení

0x

Zkus na soubor kliknout pr. tl. myši a zvol možnost otevřít v programu -> zvolit výchozí program, poté vyber v seznamu program - přehrávač, ve kterém na to chceš koukat a níže zaškrtni políčko u kterého je něco ve smyslu používat jako výchozí program.

222hel*
hodnocení

Mám vymazán VLC, nejde to.

praivo*

Tak zvol WMP (Windows Media Player), ten to přehraje taky

tomas11*
hodnocení

0x

po obnově systému k určitému datu by to mělo zase fungovat.

222hel*
hodnocení

To je problém, obnovu systému mám v PC vypnutou.

mowla*

Instalace nějakého přehrávače nepomohla?

222hel*
hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

A co reinstalace video kodeků :)

praivo*

Kodeky nemají s asociací přehrávače k formátu nic společného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]