Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem na DVD vypálit film. Vložil jsem ho do počítače a objevily se mi možnosti formátování "Jako jednotka USB Flash" a "S přehrávačem disků CD/DVD". Zvolil jsem první variantu a když jsem dvd vložil do přehrávače, zjistil jsem, že to nefunguje. Lze to nějak změnit na druhou variantu? Díky moc za odpověď.
Pokud to není přepisovatelné DVD, tak ne. Windowsácký vypalovací program má tady v tomto ohledu mizernou češtinu. Ve finále to Jako jednotka USB Flash znamená, že to přehrajete jen v počítači nebo některých DVD přehrávačích (zpravidla v těch levných, co přehrají opravdu téměř všechno). To druhé znamená, že to přehrajete prakticky ve všech DVD přehrávačích (pokud ten film není v nějakém exotickém formátu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.