Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava fotek a videa

Od: stasek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat, jaký program je nejlepší na úpravu fotek a stříhání videí. Měl jsem Photoshop, ale s tím neumím. Hledám nějaký jednoduchý, ale přesto kvalitní program. A hlavně aby byl v češtině. Předem děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

anonymes123*
hodnocení

1x

Mám dobrou zkušenost s Zoner Photo Studio (fotky) a Pinacle Studio (video)

stribrnak*

na stříhání doporučuji AVIDEMUX

hodnocení

0x

Tak těch je opravdu spousta. Taky záleží na tom, jestli by měl být free a nebo placený a co od nich očekáváte. Já taky používám na fotografie Zoner, verzi 14, která je už v zjednodušené verzi zdarma. Ale dobré jsou i třeba Fotofiltre, nebo jednodušší Faststone. A na video docela stačil i Movie Maker, který byl vestavěný ve Windows. Pinnacle je v češtině a docela schopný. Ale stačí kouknout do download serverů, tam takových programů je spousta.

janosek12345*
hodnocení

0x

Photoscarpe - jednoduchý, v češtině. Není to na žádné velké upravování ale pro vlastní účely stačí ;)

hodnocení

0x

Na film MpegVideoWizard ale není free, na fotky free GIMP ale není moc jednoduchý. Oba mají češtinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]