Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám problém, že se mi v IE7 přestaly načítat veškeré stránky google (com, cz, sk, google+). Stránka se načte, ale pak zmizí a zůstané prázdná. Nic jsem neinstaloval ani neměnil... Někde jsem se dočetl, že mám špatně zadané DNS, ale to jsem zkontroloval i s provozovatelem sítě a vše sedí... Nevíte co s tím?
Díky za pomoc
KillaMilla
Jen tak pro začátek bych si nainstaloval IE9.Nebo 8,jestli máte XP...Třeba se to potom vylepší...
To CCleaner nehledá,na to je tohle...
To bych si nedovolil tvrdit...A nemohu tušit,co jste vše zkoušel.Tak hodně štěstí.
Opište si DNS od poskytovatele na papírek a zkuste použít veřejný DNS 8.8.8.8 nebo 8.8.4.4.
Je také možné, že to může nějaký rezident blokovat, v tom případě bych sáhl po RSITu. A určitě používejte alespoň IE8, protože IE7 je celkem stará verze už. On Google se zapojil dost radikálně v boji proti starým verzím IE prostřednictvím jeho složek )Google docs, Google+, apod.) určitě nepodporuje IE6 a možná i IE7. IE8 by ale měl být stále funkční.
Jak použí RSIT + odkazy ke stažení najdete zde: forum.viry.cz/...
A budu chtít sem vložit oba logy, tj. log.txt i info.txt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.