Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenačítají se stránky google

Od: killamilla odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

mám problém, že se mi v IE7 přestaly načítat veškeré stránky google (com, cz, sk, google+). Stránka se načte, ale pak zmizí a zůstané prázdná. Nic jsem neinstaloval ani neměnil... Někde jsem se dočetl, že mám špatně zadané DNS, ale to jsem zkontroloval i s provozovatelem sítě a vše sedí... Nevíte co s tím?

Díky za pomoc

KillaMilla

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Jen tak pro začátek bych si nainstaloval IE9.Nebo 8,jestli máte XP...Třeba se to potom vylepší...:)

killamilla
hodnocení

IE8 jsem včera zkusil taky a nic :( Mám XP...

ahasver4*

Tak jestli máte CCleaner,pročistit...:)Ale přijdou i další rady...

slunecnice.cz/...

killamilla
hodnocení

to bylo první, co jsem udělal... nenašel jsem ani spyware, maleware apodobný úkaz :)

ahasver4*

To CCleaner nehledá,na to je tohle...:)

slunecnice.cz/...

doplněno 29.05.12 12:20:

To bych si nedovolil tvrdit...A nemohu tušit,co jste vše zkoušel.Tak hodně štěstí.

killamilla
hodnocení

To samozřejmě vím, nehledal jsem co CCleanerem... :/ Nejsem dement :)

bena*

Opište si DNS od poskytovatele na papírek a zkuste použít veřejný DNS 8.8.8.8 nebo 8.8.4.4.

Je také možné, že to může nějaký rezident blokovat, v tom případě bych sáhl po RSITu. A určitě používejte alespoň IE8, protože IE7 je celkem stará verze už. On Google se zapojil dost radikálně v boji proti starým verzím IE prostřednictvím jeho složek )Google docs, Google+, apod.) určitě nepodporuje IE6 a možná i IE7. IE8 by ale měl být stále funkční.

Jak použí RSIT + odkazy ke stažení najdete zde: forum.viry.cz/...
A budu chtít sem vložit oba logy, tj. log.txt i info.txt

killamilla
hodnocení

OK, vyzkouším IE8, DNS a RSIT a uvidíme... díky za tip a kdyžtak pošlu logy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]