Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Mám jistý problém.U domácího Pc jsem měl monitor Neovo 19 k plné spokojenosti.Asi před cca 2roky začal monitor na analog,vstupu D-sub ve světlých partiích mít nádech do růžova.Ale protože má monitor ještě DVI vstup tak jsem jen přehodil kabel a vše je v pohodě.Nyní jsm si ale koupil nový 22 monitor Philips a vše také OK. Řek sem si,že mon.Neovo si dám k druhému Pc který mám v dílničce.A tady je problém.Je to PC Dell Optiplex GX270 ale ten má jen analog výstup,takže mi tam ten monitor sice jde ale s tou závadou do růžova.Ptal jsem se v servisu ,ale prý výměna desky by byla nákladná a takové ty řeči.Tak se chci zeptat zda by nebyla schůdnější cesta u PC vyměnit graf.kartu která by měla DVI výstup pro ten monitor který na DVI vstup je v pořádku.Nevíte zda to u tohoto PC je možné?Nebo poraďte co nejlacinější řešení.
U toho Della mám zatím CRT monitor.Myslím,si že by byla škoda se zbavovat té 19ky Neovo jen kvůli blbemu analog vstupu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.