Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne mam problém z netem mam vysokou odezvu (ping) napsal jsem tedy ping seznam.cz -t a hážu výsledek :
[URL=http://www.imghosting.cz/view-82dukaz_odezvy.bmp][img] imghosting.cz/...
Pokud jste si internet nenatahoval sám, tak kontaktujte svého poskytovatele.
Problém může být u Vás i u něj.
kontaktoval jsem ho a von rikal ze je vse v poradku ... skousel jsem i restartovat router a nic
Ono je několik možností proč to tak je, největší pravděpodobnost, nebo nejčastější je problém u poskytovatele, ale pokud máte domácí wifi a testy děláte přes wifi (což jste nespecifikoval) tak může být problém ve Vaší wifi. Můžete mít taky pc tak zaneřáděné bordelem, že vytěžuje připojení k internetu...
mam router typu TP-LINK WR543G a jsem pripojen sitovim kabelem kterej vede do mojeho PC jinak mame doma este dva notebooky a ty sou pripojeny pres wifi ... a pocitac sem cistil svim co snad slo ale i tak nic ...
Což je někdy horší než lepší... Nu pokud to dělá i z jiného pc tak bych být tebou uháněl poskytovatele, zvláště pokud nastavoval i router.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.