Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoká odezva (ping)

Od: stormen* odpovědí: 7 změna:

Dobré odpoledne :) mam problém z netem mam vysokou odezvu (ping) napsal jsem tedy ping seznam.cz -t a hážu výsledek :

[URL=http://www.imghosting.cz/view-82dukaz_odezvy.bmp][img] imghosting.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud jste si internet nenatahoval sám, tak kontaktujte svého poskytovatele.

Problém může být u Vás i u něj.

stormen*
hodnocení

kontaktoval jsem ho a von rikal ze je vse v poradku ... skousel jsem i restartovat router a nic

Ono je několik možností proč to tak je, největší pravděpodobnost, nebo nejčastější je problém u poskytovatele, ale pokud máte domácí wifi a testy děláte přes wifi (což jste nespecifikoval) tak může být problém ve Vaší wifi. Můžete mít taky pc tak zaneřáděné bordelem, že vytěžuje připojení k internetu...

stormen*
hodnocení

mam router typu TP-LINK WR543G a jsem pripojen sitovim kabelem kterej vede do mojeho PC jinak mame doma este dva notebooky a ty sou pripojeny pres wifi ... a pocitac sem cistil svim co snad slo ale i tak nic ...

Což je někdy horší než lepší... Nu pokud to dělá i z jiného pc tak bych být tebou uháněl poskytovatele, zvláště pokud nastavoval i router.

stormen*
hodnocení

na notebookach to dela tez takze si snim asi popovidam no

jj, jen ať tam pošle technika. Dobré by bylo to teď zkoušet častěji a na různé stránky, případně na stránky poskytovatele, nebo nějaký jeho server...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]