Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytrý telefon - nefungují notifikace gmail

Od: askmenow* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám chytrý telefon s Androidem a v něm mimo jiné aplikaci Gmail. Přestaly mi fungovat notifikace nově příchozích mailů. V nedávné době jsem aktualizovala myslím i gmail, i android jako takový. Tušíte, co bych mohla vyzkoušet, aby to začalo fungovat? Už se mi povedlo zmeškat několik důležitých mailů, protože jsem nebyla zvyklá aplikaci vůbec otevírat, aktualizovat a ještě čekat třeba minutu, než se email objeví (dlouho se to tváří, že nic nového nedorazilo).

Je něco, co mohu zkusit udělat, aby to začalo běžet, nebo se dá jen čekat a doufat, že opraví chybu vývojáři aplikace?

Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

matescz*
hodnocení

3x

Neuvádíte co máte za verzi Androida, nicméně to co popisujete by mohlo být způsobeno vypnutou automatickou synchronizací (předpokládam, že jste přihlášená do google účtu v Obchodě Play a automaticky se vám tedy stahují aktualizace aplikací). Zkuste zabrouzdat do nastavení systému a najít možnost zapnutí automatické synchronizace pro gmail účet.

askmenow*
hodnocení

Android 2.3.5
Na synchronizaci mrknu... nic jsem ale nepřenastavovala, tak mě zaráží, že to šlo a najednou nejde.

doplněno 29.05.12 01:29:

Nic kolem synchronizací se mi nedaří najít :/ nevíte někdo, kde hledat, prosím?

matescz*

Z toho co jsem našel na internetu má tento problém po aktualizaci Androidu spousta lidí. Někteří radí že pomáhá automatickou synchronizaci vypnout a znovu zapnout.

Mám Android 4.0 a tam je to pod Nastavení - Účet a synchronizace. Tam mám možnost zapnout/vypnout automatickou synchronizaci, předpokládám že ve starších verzích je to podobné ale možná je to skryto pod něčím jiným.

askmenow*
hodnocení

Povedlo e mi to najít a doopravdy pomohlo aut. synch. vypnout a zapnout. Děkuji-

bena*

Navrhoval bych toho Andorida zaktualizovat. Bude k tomu potřeba připojení k internetu, doporučuju aktualizovat přes Wifi. Internet od operátora je dražší. Například O2 má sazbu 15Kč za hodinu, max. 30Kč za 24 hodin.

askmenow*
hodnocení

Aktualizuji naprosto pravidelně úplně všechno, připojená jsem 24/7, s tím radit nepotřebuji také... prostě tím to nebude :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]