Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet 10

Od: hlavik® odpovědí: 3 změna:

Dá se koupit slušný tablet na práci i zábavu?

Od vánoc se poohlížím po tabletu na internet, prohlížení dokumentů, filmy, měl by to být doplněk k noťasu. Původně jsem myslel tak do šesti tisíc, ale to co jsem viděl v obchodech mě přesvědčilo, že za tuto cenu se dá pořídit leda hračka pro děti. Zatím jsem si našel tyhle:

Toshiba AT300-103

Fujitsu Stylistic M532

Nebo mám slevit a vzít obyčejný Prestigio PMP7100D3G? Trochu se obávám náhodného pádu na zem :(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tablet není určen na práci, to ani notebook. Ne z hlediska výkonu, ale ergonomie. I když si pořídíš tablet za pětadvacet tisíc, pořád na něm nebudeš moci dobře pracovat. Tyto přístroje jsou určeny primárně k tomu, aby se daly přenášet. Jako nouzový prohlížeč webu a dokumentů stačí jakýkoli.

hodnocení

Pod pojmem práce je míněno hlavně čtení dokumentů při cestování nebo kontrola mailu. Vzal bych i lacinější, ale když vezmu do ruky třeba Prestigio nebo GoClever, tak mi vadí ty ostré hrany. Nevím, možná si člověk po pár hodinách zvykne.

style*
hodnocení

0x

Vim ze to neni rozmer 10 ale muzu doporucit apple ipad mini 7,9 zvazoval jsem tez treba galaxy tab 10 ale kdyz si polozite vedle sebe tyto dva modely a na obou najedete na www.seznam.cz tak zjistite ze i kdyz je ipad mensi tak je prijemnejsi. Alr je to samozrejme jen vec nazoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]