Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá rychlost stahování vs rychlý internet

Od: kkozelik* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, změřil jsem si rychlost internetu: speedtest.net/... .. ale nechápu proč z CZsharu stahuju jen okolo 150kb/s? mám samozžejmě premium účet na CZsharu a internet od O2. Nevíte co stím? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

durban69
hodnocení

0x

CZshare není moc kvalitní.Pokud stahuješ na ulož.to bez premiumu 300kb/s,tak je to CZsharem.

kkozelik*
hodnocení

asi to tak bude.. ted jsem si cvičně stáhnul z stahuj.cz něco a lítalo to 2MB/s... co dělat s czsharem? ach jo

Obrať se na jejich podporu ať ti doporučí nějaký dovnload manager se kterým ti to poběží rychlejš nebo ať ti vrátí peníze. Platíš sí za premium aby mi to běhalo na plno podle tvého připojení a ne abys stahoval menší rychlostí než z free slotů. Mám premium na share-rapid a když to pustím běží to tolik kolik připojení pobere.

kangaroo*
hodnocení

0x

CZshare jsem nikdy nepřišel na chut. Ještě že existuje dost kvalitní konkurence a zadarmo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]