Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se registrovat na : bet-at-home.com/...
Co když tam napíšu nepravdivé (vymyšlené) údaje jako jméno, adresa...
A naharju si peníze a poté bych třeba vyhrál?
Příjdou mi pak peníze když tam budu mít jiné údaje?
P.S. Mám strach, že mých údajů někdo zneužije.
Děkuji
Srovnatelné herní a výherní společnosti jsou velmi kontrolované a asi nemají zapotřebí zneužívat osobní údaje. Možná bych přemýšlel o platbě kartou, ale osobně bych se v tomto případě nebál uvedení osobních údajů a čísla bankovního účtu!
Kdyby někdo chtěl zneužít Vaše údaje,měl by k tomu tisíc jiných příležitostí.
A Vy tam nemusíte uvést číslo Vašeho účtu? Když budete vyhrávat,peníze se Vám na tom u nich vytvořeném účtě budou hromadit a jednou si je třeba budete chtít převést.Pak musíte zadat číslo svého účtu v české bance.To už byste neměl strach ze zneužití? Navíc Váš skutečný účet bude na skutečné jméno,ne na nějaké,které si pro registraci vymyslíte.
nevím jak u bet at home, ale u jiných internetových sázkovek se nejpozději před prvním převodem výher ověřuje totožnost. Kopie občanky nebo pasu.
Tohle ale platí u sázkovek, které jsou registrované v Česku. U Bet-at-home toto neplatí. Tam se můžete zaregistrovat online. Po přijetí peněz na sázkařský účet můžete začít ihned sázet. V případě výběru Vám peníze zašlou, odkud jste si je vložit. Takže když vložíte peníze kartou, tak vám výhru dají jako vratku na kartu. Pokud si je pošlete převodem, tak na účet, ze kterého obdrželi částku.
doplněno 26.05.12 22:59:Bet-at-home podporuje tyhle všechny metody platby.
doplněno 26.05.12 23:03:V případě, že budete chtít později změnit nějaké Vaše údaje, tak jen číslo mobilu změníte online. O vše ostatní musíte požádat mailem na adresu service.cz@bet-at-home.com
Dobře děkuji, mám kartu VISA electron. Jak prosím mohu provést platbu? Mohu udělat v int.bankovnictví převod?
Nebo jak jinak? Poradil by mi prosím někdo?
Děkuji
To záleží na Vás. Buď zaplatíte kartou jako třeba v internetovém obchodě, peníze budete mít na učtu ihned, nebo je pošlete na účet u bet-at-home číslo je 5002000154/5500. Do zprávy pro příjemce nebo do VS napíšete vaše číslo sázkařského účtu. Peníze se vám připíšou následující pracovní den.
doplněno 26.05.12 23:34:Já bych ale zvolil platbu převodem, ikdyž trvá déle. Platba kartou má 2 nevýhody. 1. Z transakce se odečte provize pro karetní společnosti 2 %. 2. Transakce je zaúčtována v €, tedy z částky převodu ještě zaplatíte Vaší bance, protože kurzy jsou většinou nevýhodné pro klienta. Skutečná cena transakce v CZK pak bude vyšší.
doplněno 26.05.12 23:38:Přihlásíte se do svého účtu. Poté zvolíte vklad. Poté se Vám ukáže nabídka, jako u obrázku, který jsem vložil jako první.
Ano, zvolíte si částku a zaštele to v CZK na to české číslo účtu. Hlavně ale dobře napiště číslo sázkařského účtu do VS (variabilní symbol) aby věděli, že jste to zaslal Vy a aby tedy mohli částku připsat na Váš sázkařský účet.
doplněno 26.05.12 23:42:V té nabídce platebních metod je to předposlední volba.
Skvělý, moskrát děkuji,
opravdu to ještě neznám kde se co pohybuje, teď je tam prý akce, když si dobiji tak dostanu automaticky 100% kreditu zdarma?
Co když ihned udělám převod zpátky? Tak to dostanu také?
Skvělé děkuji,
poslední otázka p. @solenza , poslal jsem bankovním převodem částku na účet.
Jak mohu získat ten 100% bonus? Píšou tam že peněžní částku si přeměňte na žetony.
Jak to mohu prosím poté udělat?
Předem Vám moc děkuji
Pro solenzu a paveela:
Obecná pravidla a podmínky bet at home, sekce I výběry, bod 9: " ... Na požádání je zákazník povinen zaslat kopii svých osobních dokladů (cestovní pas, řidičský průkaz, občanský průkaz) a kopii obou stran kreditní karty použité zákazníkem, než bude zpracován požadavek na výběr z účtu ... "
Takže bacha na to, od koho si necháš poradit. Založit účet pod smyšleným jménem NEDOPORUČUJI.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.