Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Movie Maker - jiné video a jiný zvuk

Od: bonna odpovědí: 3 změna:

Nevím zda to dokážu správně vysvětlit. Proto přikládím odkaz na video :

. Chtěla bych si vyrobit něco takového. Ale nevím jak na to v Movie Makeru. Nějaké ty základní poznatky z něj mám, ale stále jsem nepřišla na jednu určitou věc.

A to: Aby v pozadí byla nějaká písnička. Také něco mluveného (co patří k videosekvenci) a k tomu video co nepatří k tomu mluvenému, zároveň. Chápete? Třeba u toho videa nahoře je v pozadí písnička rekviem za sen, do toho tam ten Klaus mluví a je u toho jiné video ( jakože neotvírá pusu).

Opavdu neuím vysvětlovat, ale pokud to někdo pochopil a chtěl by mi pomoct, tak budu ráda. Díky, B.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tregedo*
hodnocení

0x

Dobrý den není to tak složité jen se v tom musíte trošku "pohrabat",ale jinak to jde různými úpravami a přetahováním,pár filmíků jsem takto dělal a věřte mi než sem byl spokojenej ,tak mi to trvalo třeba celý den v kuse.nejdřív doporučuju importovat média/videa+fotky/ s kterými chcete pracovat,pak si udělat nějakou představu jak to asi bude popořadě vypadat ,jaká hudba k čemu,do čeho vložit titulky atp a pak začít viz obrázek.že ty obázky jdou roztahovat na čas kdy mají bejt zobrazeny asi víte,pak si tam přidáte písničku jakou chcete vložíte titulky do,před,za obrázek atp.malou ukázku připojuju .chce si stim pohrát jen.hodně štěstí at se Vám to povede

doplněno 27.05.12 11:24:

tady sem dělal kamarádovy ale to není nic moc

Movie Maker - jiné video a jiný zvuk
bonna
hodnocení

Děkuji za odpověď, ale asi jste mne špatně pochopil. Potřebuji aby mi hrála ta písnička do toho někdo mluvil (tedy - ne titulky) a jako obraz bylo video. Jenže nevím jak nastavit hudbu a do toho nějaký ten komentář. Děkuji.

stribrnak*

Bonna čau,pokud chceš stříhat video,doporučuji Avidemux zde ke stažení

http://www.slunecnice.cz/sw/avidemux/

pak nastříhaný projekty dej do movie makeru,pak vlož hudbu a svůj komentář,který máš předem nahraný a uložený,přikládám kousek střihu bez komentáře,pokud chceš a více napiš do vnitřní pošty,S

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]