Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde připojit USB

Od: martin182* odpovědí: 5 změna:

Ahoj.. Včera jsem přeinstaloval počítač na Windows XP Profesional. Funguje všechno v pohodě, ale teď jsem si stáhl písničky a chtěl jsem si je přes usb dát do mobilu. Furt to po mě chtělo nainstalovat nějaky nový hardwere a prostě furt dokola. Pak jsem omylem klikl na spodní liště: Bezpečnostně odebrat hardwere. No a teďka když připojím usb k počítači, tak už mi to neukáže vůbec nic. Prosím co mám dělat? Díky za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Použij jiný USB port.

martin182*
hodnocení

Zkoušel jsem všechny porty a nic. Myslíš PC Suite, Ukládání dat a Tisk a média? Ty jsem zkoušel všechny.

ladinpraha*

Řadiče USB se obvykle nainstalují při prvním použití. Buď se nainstalují samy nebo je musíš nainstalovat z instalačního CD. Ve správci zařízení by to mělo vypadat asi takhle.

Nejde připojit USB

hodnocení

0x

Máš nainstalované všechny ovladače na základní desku a všechny Service packy?

m29*
hodnocení

0x

Občas se v XP stane, že USB porty zazlobí, zvláště, když tam nenecháš doinstalovat ovladače pro připojená zařízení. Když nepomáhá prosté odebrání ovladačů v ovládacích panelech, pak restartuj PC do nouzového režimu (F8 při startu PC) a po naběhnutí systému v ovládacích panelech odeber vše co na USB portech máš (ono se to po regulerním startu samo doinstaluje) a restartuj PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]