Nejste přihlášen/a.
Ahoj.. Včera jsem přeinstaloval počítač na Windows XP Profesional. Funguje všechno v pohodě, ale teď jsem si stáhl písničky a chtěl jsem si je přes usb dát do mobilu. Furt to po mě chtělo nainstalovat nějaky nový hardwere a prostě furt dokola. Pak jsem omylem klikl na spodní liště: Bezpečnostně odebrat hardwere. No a teďka když připojím usb k počítači, tak už mi to neukáže vůbec nic. Prosím co mám dělat? Díky za odpověď
Zkoušel jsem všechny porty a nic. Myslíš PC Suite, Ukládání dat a Tisk a média? Ty jsem zkoušel všechny.
Občas se v XP stane, že USB porty zazlobí, zvláště, když tam nenecháš doinstalovat ovladače pro připojená zařízení. Když nepomáhá prosté odebrání ovladačů v ovládacích panelech, pak restartuj PC do nouzového režimu (F8 při startu PC) a po naběhnutí systému v ovládacích panelech odeber vše co na USB portech máš (ono se to po regulerním startu samo doinstaluje) a restartuj PC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.