Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnova systemu

Od: milan60* odpovědí: 10 změna:

Zdravim.Nemohu se dostat do obnovy systemu.Pisemi,ze:Nastroj Obnoveni systemu nemuze zarucit ochranu pocitace.Restartujte a opet otevrete Obnovu systemu.Po provedeni opet pise tuto hlasku.Mam problem s webcamerou.V skype bezi v pohode a pokud jdu na chat,kde je moznost video hovoru ,tak je obraz sice nacteny,ale sekly.Vcera pri chatu bezela ok,az dnes se to projevilo.Chtel jsem proto zkusit Obnovu systemu.

doplněno 25.05.12 20:55:

Prikladam screen:

Obnova systemu

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No s tímto jsem se ještě nesetkala ani o tom neslyšela. Navíc, by bylo vhodnější hodit PrintScreen...

Obnovu mám normálně k dispozici.

-

A co zkusit webku odinstalovat a nainstalovat uznovu? Popřípadě přeinstalovat? Třeba by to pomohlo...

Mimo to - problém nemusí být třeba i ve webce...

ahasver4*
hodnocení

0x

Musím se přidat,taky tuhle hlášku neznám...Spíše než obnovu bych zvolil kontrolu ovladače na stránkách výrobce.A je i možné,že to je jen nějaký výpadek a kanera se umoudří...:)

doplněno 25.05.12 21:10:

No vida,tak už jsem ji viděl..:)

hodnocení

0x

No tak toto jsem ještě neviděla! Fakt se omlouvám, za svoji reakci.

Přiložím svůj PrScreen...

hodnocení

0x

Podívejte na můj pc, jak vypadá obnovení systému! Toto opravdu vidím poprvý!

chtěla jsem se zeptat - o svůj počítač se staráte Vy sám?

Obnova systemu #2
milan60*
hodnocení

O vetsinu veci se staram sam.Pred 14ti dny mi ale spadl cely system Windows XP Pro.Vubec notas po zapnuti nenabutoval.Slozitejsi veci mi dela kolega co ma prodejnu pc a servis.Neni ted k mani tak jsem se obatil sem s tim dotazem.Jinak to Obnoveni co jsem jednou potreboval tak ficelo v pohode,taky jsem na tu hlasku koukal jak puk.Mam takovy pocit,ze bude muset cely system preinstalovat.Nektere veci tu nechapu.Treba aktualizace zabezpeceni.Mam problem s Framework 2.Windows mi napisi ze aktualizace probehla v poradku a pri vypinani mi je nabizi znova! I ta webka.Delala problem v prohlizecich co maji jadro Firefoxu,ale v jinych co bezi na exploreru sla,ale uz ani tam ted nejde-divne stalo se to defakto pres noc coz nechapu.Ve skype v pohode na chatu nacte,ale sekly obraz.No nekdy nevim co si myslet.Budu muset pockat az bude kolega k mani. Dekuji za vase reakce.

No přiznám se, že na tu hlášku taky koukám jako puk. Já se instalaci vyhýbám, co to jde, a vždy to beru - včetně obnovy systemu, jako poslední možnost. Je fakt, že přeinstalace nemusí pomoci. Celý počítač bych shodila kompletně - tj. záloha, formát disku a dát tam jiný OS - nedávala bych tam XP pro. ( pokud je ta možnost ).

Na tyto věci je lepší ten počítač vidět life, ale to bohužel nejde.

Že se něco stane "rychle" a bez logiky věci znám taky velice dobře. Mohla bych tu napsat opravdu dlouhé romány, co jsem řešila a některé věci nepochopím dotedka, jak byly možné. Ale to není účelem Vašeho dotazu.

Jak jsem psala výše - zkusila bych to udělat celé znova, nebo zkusit nainstalovat webku znovu. Podívat se po PC forech, jestli někdo neřešil stejný problém.

Držím Vám palce, at to dobře dopadne. PS: napiště, jak jste dopadl, jsem zvědavá jako opice Makak *smich*

Přeji pěkný den

milan60*
hodnocení

Zdravim.No,uz me aspon obcas naskoci tabulka Obnoveni ,ale z 10ti pokusu tak asi 3x.Pokud dam klik na napovedu,tak pise ze: Nemohu zobrazit neni zpustena systemova sluzba.Tento problem odstranite navstivenim -Napoveda a odborna pomoc.Pokud na ni kliknu,pise to same o sluzbe.Ted tak trochu nevim jak ji zpustit.Budu zkouset. Pekny den preji.

doplněno 27.05.12 06:38:

Screen:

Obnova systemu #3
milan60*
hodnocení

Zdravim.Malem jsem zapomel napsat jak jsem dopadl.Dopadl jsem tak,ze servis man mi musel preinstalovat cely system.Pouzivam XP pro,ale nejak se to cely zasmodrchalo.Njn stane se.Ale asi jsem prehanel udrzbu Advancet System Care Pro.Cisteni registru,oprava registru,defrag registru a mel jsem zaplou automat.defragmentaci disku,coz asi neni to prave orechove.Fici vse jak ma,tak jsem nejake ty udrzby omezil.Nekdy min,je lepsi jak vic. Mejte se fajn.

dzordz*
hodnocení

0x

No, mně to zní, jako by služba, která má sledovat změny v systému, aby se ukládaly a daly pak vrátit zpět, aktuálně neběžela, takže nic nesleduje a nic vrátit nepůjde.

V xp by to snad měl být proces srservice a se zapnutým sledováním pro obnovení (což asi máte) by měl běžet snad pořád. Nevím, nemám to teď jak ověřit.

(Ve win7 to je služba volume shadow copy a ta mi neběží, ale přesto sleduje, jsem z toho volaký zmätený po ránu.)

milan60*
hodnocení

Jj,neco na tom bude s tou sluzbou.Kouknite na screen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]