Nejste přihlášen/a.
Problém, se kterým už si nevím rady. V noteboku Dell jsem upgradovala OS na Win7 64bit ze z Vist Ultimate. Nastal problem. Pokud necham grafickou kartu od Microsoft, nepripojim pc k Tv ani nespustim Tv tuner, problemy s Photoshopem a pod. Kdyz nainstaluju patricne NVIDIA drivers, coz se mi po aktualizaci BIOSU podarilo, po minute prace vse spadne, objevi se po chvili bluescreen a pak mohu prejit (jako prave ted) do nouzoveho rezimu. Posledni vec ktera me napada, je prechod na 32bit OS. Ale to nechci a hlavne nemam takove znalosti, abych si dokazala vysvetlit PROC by tak vykonny pc mel mit problem s 64 bit OS (Dell Precision 4400 postaveny na miru v nejvyssi mozne vykonnosti ).
Poradi mi nekdo nejaky postup jeste?
Dekuji.
64-bit verze OS v zásadě nepotřebuje výkonnější HW, než verze 32-bit - ale zejména procesor a RAM (a i další komponenty) musí být schopny 64-bit systém ´přežvejkat´.
Kontaktujte prodejce (výrobce), zda tento notes je pro 64-bit vhodný (vhodně poskládaný), či ne.
Jinak - výhoda W7 64 oproti 32 je zejména ve schopnosti využít RAM nad (cca) 3 GB a ve zpracování velkých souborů. . .
doplněno 25.05.12 15:51: O různých "technických podporách" a ´hotline´ vím taky své (o DELL ještě ne ), na vašem místě bych se nechal ´technickým podporem´ ještě jednou - nejlépe písemně, ujistit, že notes W7 64 sežvejká - a pak bych mu hodil instalaci a doladění na krk...
Uz jsem volala do Dellu, pry nevidi problem, proc by to nemelo 64 vzit. Ale ja si nejsem jista tim clovekem z technicke podpory, ze o tom neco vedel. nazory na to se ruzni. Jsem beran, pc je moje hobby krome jineho a nechci se hend tak vzdat! Ne vsemu ale samozrejme rozumim...
doplněno 25.05.12 15:52:On ale ty 64bit chrousta, ale nechrousta NVIDII a tu potrebuju
Jo - ale předpokládám, NVIDIA je dodaná s notesem a tedy by DELL měl zjistit (příp. doladit) spolupráci ovladačů grafiky s W7 64, pokud MS driver nedokáže plně grafiku obsloužit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.