Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PhysX SDK not initialized

Od: matesss* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, snažím se zapnout hru Mafia II. Vše mám v PC v pořádku. Když jsem ji spustil, napíše to tabulku: PhysX SDK not initialized. PhysX System Software will be installed. Pochopil jsem z toho že není neco ok s tím programem tak jsem ho celý stáhl a hodil do té složky Mafia. Ale píše mě to furt to samé. Poradí někdo?

doplněno 25.05.12 14:56:

Tak to už jsem překonal, hra se me spustí, ale pak najednou zrůžový celá obrazovka, vše je rozmazané a musím restartovat PC, aby byl zase normální. Takže asi problém s grafikou že? Má to nějaké řešení?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaký máte operační systém, jakou grafiku? Vypadá to, že máte ve hře zapnuto PhysX, ale grafika ho nepodporuje.

matesss*
hodnocení

windows 7, Intel GMA X4500M

PhysX je grafický systém Nvidie. Na Intelech ho nespustíte. Takže stažení ovladačů nepomůže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]