Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FreeCommander - výběr souboru

Od: bet* odpovědí: 5 změna:

zdravím, přešel jsem z TC na FreeCommander a snažím se s ním sžít ale ne vše se mi daří, proto prosím zkušenější o radu. Kde mohu nastavit výběr souboru pomocí INS jak je to v TotalCommanderu.

děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Tipnu, je tam konfigurace?

bet*
hodnocení

díky, vyřešeno. Vrátil jsem se k TotalCommandru!

bena*

Chcete-li něco zdarma, zkuste FAR. Podle mého názoru se TC může vyrovnat. TC je oproti FARu placený, takže nechcete-li utrácet za lepší souborový manažer, zkuste ten FAR třeba.

bet*
hodnocení

díky za radu, zkusil jsem FAR, vzhled je jako NC z před dvaceti let, možná bude mít nové fce ale dál jsem v něm nepátral. Zdá se že nad TC není, budu muset obětovat nějakou korunu.

bena*

Ano, FAR sice vzhledově vypadá jako NC, ale někomu se to líbí :) Jinak ještě je freeware manažer Servant Salamander 1.5, což je český program, můžete stáhnout zde: free-top.tym.cz/... Novější verze Servant Salamanderu jsou placené.

Ještě se můžete podívat na sourceforge.net, kde jsou open-source programy (zdarma) - sourceforge.net/... Ovšem většina bude asi jen v AJ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]