Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft se sám vypíná

Od: davidrennier* odpovědí: 11 změna:

Ahoj lidi chtěl bych poradit hraju minecraft a velmi rád popis: Zapnu hru normalne hraju a cca po 10min se mi jen tak vypne počítač a mám Vistu nekdo říká že to dela ta Vista nekdo že je to kravina atd tak prosím o odpoved. Díky

e-mail: kajici@seznam.cz

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miraa123
hodnocení

0x

Jaký máš PC? Myslím grafickou kartu, RAM atd..

davidrennier*
hodnocení

Kartu mám ted novou a stála 4000 a nepomohlo to nevim jestli koupit nový komp nebo co

honza22
hodnocení

0x

Podle me se ti to vzdy prehreje ... Nebo si zkus nastavit výkon na max...

davidrennier*
hodnocení

No prosimte to sme udelali s tatou a minecraft nesel spustit us vubec

eb*
hodnocení

0x

Vipni všechny blobosti na pozadi skyp internet atd. A dej si max fps + vipni mraky a ostatni hlouposti pokud to nepomuže tak už nevim :D

GN

Dát si mod OptiFine. Bez něj bych to ani já nedal. A dej nastavení Render distance na co nejmenší.

davidrennier*
hodnocení

Hele dobrá odpověd ale muzeš prosim na mne mluvit česky ja sem na tydle nazvi lama..

Proč bych na tebe měl mluvit česky, když česky neumíš?
PS.: Jaký jazyk máš nastavený v Minecraftu? Ať vím, jestli ti mám říkat anglické nebo české popisky tlačítek.

davidrennier*
hodnocení

Jo promin ja myslel že to je neco jako v tento počítač v minecraftu sem udelal co si psal a nefungujeto jinak diky za snahu

Ještě mě napadlo, když máš novou grafickou kartu, nainstaloval jsi si ovladače?

davidrennier*
hodnocení

To jsme uš soušeli ale nejde to a nejde to :((

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]