Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit neplatné nebo staré nicky

Od: wamp® odpovědí: 5 změna:

Zdravím*slunce*Prosím vás,jak mám zrušit tyto nicky,především v emailových adresách(mám na mysli ty,které jsou jakoby v paměti PC).Děkuji moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

Pokud myslíte ty,co naskakují při psaní adresy,tak na mailu Seznamu do Adresáře a smazat ty co nechcete...

doplněno 24.05.12 19:21:

Měli by být v položce Časté kontakty...V jiných mailech nevím,používám je ten od Seznamu...:)

hodnocení

Děkuji vám,příteli,ty jsem dle vašich rad zrušila.Ovšem,já myslím jakoby,když jdu napsat můj emailový nick,a kliknu třeba na kurzor dvakrát,než začnu psát,objeví se mi tam kvantum starých a nepoužitých nicků,které chci smazat a nevím jak,rozumíte?Pomóc!

ahasver4*

Smažte Historii ...Jestli máte CCleaner,je to jednoduché...Jde to i jednotlivě dle prohlížeče...

doplněno 25.05.12 15:09:

Pokud zaškrtnete tuto položku a pročistíte,zmizí všechna přihlašovací jména ...Mějte hezký den!*slunce*

Jak zrušit neplatné nebo staré nicky
hodnocení

Óóó,díííky,já vás nemít*pusa**pusa**pusa*ahasvere*slunce*Také krásný den,potažmo každý*slunce*

Kde přesně píšete ten emailový nick, kde klikáte dvakrát? Na hlavní stránce seznamu, při přihlašování?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]