Nejste přihlášen/a.
ZdravímProsím vás,jak mám zrušit tyto nicky,především v emailových adresách(mám na mysli ty,které jsou jakoby v paměti PC).Děkuji moc.
Pokud myslíte ty,co naskakují při psaní adresy,tak na mailu Seznamu do Adresáře a smazat ty co nechcete...
doplněno 24.05.12 19:21: Měli by být v položce Časté kontakty...V jiných mailech nevím,používám je ten od Seznamu...
Děkuji vám,příteli,ty jsem dle vašich rad zrušila.Ovšem,já myslím jakoby,když jdu napsat můj emailový nick,a kliknu třeba na kurzor dvakrát,než začnu psát,objeví se mi tam kvantum starých a nepoužitých nicků,které chci smazat a nevím jak,rozumíte?Pomóc!
Smažte Historii ...Jestli máte CCleaner,je to jednoduché...Jde to i jednotlivě dle prohlížeče...
doplněno 25.05.12 15:09: Pokud zaškrtnete tuto položku a pročistíte,zmizí všechna přihlašovací jména ...Mějte hezký den!
Kde přesně píšete ten emailový nick, kde klikáte dvakrát? Na hlavní stránce seznamu, při přihlašování?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.