Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google earth starší verze zpět

Od: smiler odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. aktualizoval jsem plugin Google Earth na poslední nejnovější verzi.Bohužel tato verze je daleko pomalejší než předešlá (6.2.2.),mapy se velmi dlouho zaostřují prostě jede pomalu.Porovnával jsme to i na notebooku manželky která má tu verzi starší a té to jede krásně rychle jako mě před aktualizací..

Lze vubec nějak nainstalovat zpětně starší verzi a jak by se mělo postupovat.Má to někdo přímo odzkoušené?Normálně co jsem čel dikuskuze tak odinstalovat novou a nainstalovat starou ale někomu to pak nejde už vubec..

Nerad bych byl bez Goo.earth.Velmi často to používám k práci ale ta poslední verze je opravdu videtelně pomalejší jen se bojím abych pak měl aspon něco..

dik.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

I mně se stalo něco podobného a musel jsem downgradovat na starší verzi. Ale bylo to bez problémů, nová verze se odinstalovala a ta starší mi tam běhá dodnes.Asi by to chtělo odinstalovat nějakým nástrojem, který maže i registry, aby se pak obě verze netloukly.

Podívejte se sem a vyberte si.

oldversion.com/...

smiler
hodnocení

Zdravím díky.Verzi dám zpět co byla a chodila bez problému tedy 6.2.2.

Jen se bojím té "odinstalace"

Jak jste to odinstalovával Vy? jen v systému klasickou odinstalací Goole earthu? nebo so myslíte tím "nástrojem"

díky

Odinstalace by neměla být problém, ale já odinstaluji třeba pomocí Revo Uninstaller, který prohledá registry a smaže je. Může se stát, že po instalaci jiné verze se budou aplikace mezi sebou tlouci. Odinstalátory vestavěné, ty po sobě dost často v registrech nechávají nepořádek.

Mně tedy taky chodí v PC tahle verze, považuji ji za výbornou.

smiler
hodnocení

@Jerrymungo

Zdravím.Chci jen poděkovat.Odinstalce dle Vašeho doporučení Revo unins.proběhal v pořádku včetně znovu nainstalování starší verze Goog.Ea..Vše "maká" ted ke spokojenosti.

Jen se zeptám máte ještě nějaký tip na co lze použít Revo Uni. nebo ho používáte opravdu jen k odinstalaci?

dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]