Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém a tím problémem je facebook. Když ho spustim vše jde v pořádku,
ale jakmile se chci přihlásit tak se mi nenačte.
A když jsem se ptal ostatních, všem to šlo...
Poraďte mi prosím...Děkuju za odpovědi
A nemáš zrušený účet? Nebo máš špatné přihlašovací heslo. Podívej se nahoře do Hledat a napiš tam svoje jméno, jestli tam vůbec jsi.
Ano jsem tam, protoze se mi nacte jen postrane text a strasne dlouho se mi to nacita... nejde mi ani chat a ani profil mi nejde zobrazit ani zeď, predevcirem mi to jeste slo a ted nic ... ale dik za odpoved
Hele a nemáš tam nějaký virus? To dlouhé načítání je divné. Možná bych zkusil si založit ještě jeden účet na jiné jméno, podle toho poznáš, jak bude FB reagovat.
Jasně ať si založí třeba padesát účtů, bože to je rada fakt nad zlato.
Ale teď k tazateli, vyzkoušel jste jiný prohlížeč? Vymažte historii prohlížeče, proskenujte jestli nemáte v pc vir. Dobrý program je Superantispyware je free.
Děkuju za odpověď, ale jiný prohlížeč jsem taky vyskoušel a vir v pc tezko budu mit protoze ho mam nedavno preinstalovany a navic i na jinych pc se mi nacte jen a jen text po strane a ostatni fcb na mem pc taky jdou...ale doopravdy dekuju za odpoved jestli by jste jeste mel nejaky napad tak urcite jeste napiste dekuju
Děkuju za odpověď, ale jiný prohlížeč jsem taky vyskoušel a vir v pc tezko budu mit protoze ho mam nedavno preinstalovany a navic i na jinych pc se mi nacte jen a jen text po strane a ostatni fcb na mem pc jdou...ale doopravdy dekuju za odpoved jestli by jste jeste mel nejaky napad tak urcite jeste napiste dekuju
Co používáte za internetový prohlížeč? Máte-li podezření na virus, určitě doporučím sken RSITem. Jak použít RSIT a odkaz ke stažení najdete zde: forum.viry.cz/... A budu chtít oba logy, tj. info.txt, tak i log.txt. Můžete mi je buď poslat vnitřní poštou nebo je vložit sem. To už je jedno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.