Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenačte se mi facebook

Od: jirik8* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, mám problém a tím problémem je facebook. Když ho spustim vše jde v pořádku,

ale jakmile se chci přihlásit tak se mi nenačte.

A když jsem se ptal ostatních, všem to šlo...

Poraďte mi prosím...Děkuju za odpovědi :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A nemáš zrušený účet? Nebo máš špatné přihlašovací heslo. Podívej se nahoře do Hledat a napiš tam svoje jméno, jestli tam vůbec jsi.

jirik8*
hodnocení

Ano jsem tam, protoze se mi nacte jen postrane text a strasne dlouho se mi to nacita... nejde mi ani chat a ani profil mi nejde zobrazit ani zeď, predevcirem mi to jeste slo a ted nic ... :( ale dik za odpoved :)

Hele a nemáš tam nějaký virus? To dlouhé načítání je divné. Možná bych zkusil si založit ještě jeden účet na jiné jméno, podle toho poznáš, jak bude FB reagovat.

uda1966*

Jasně ať si založí třeba padesát účtů, bože to je rada fakt nad zlato.

Ale teď k tazateli, vyzkoušel jste jiný prohlížeč? Vymažte historii prohlížeče, proskenujte jestli nemáte v pc vir. Dobrý program je Superantispyware je free.

Jsem rád, že rozdávám rady nad zlato a jsem rád, že Vy konečně dáváte fundované rady.

jirik8*
hodnocení

Děkuju za odpověď, ale jiný prohlížeč jsem taky vyskoušel a vir v pc tezko budu mit protoze ho mam nedavno preinstalovany a navic i na jinych pc se mi nacte jen a jen text po strane :( a ostatni fcb na mem pc taky jdou...ale doopravdy dekuju za odpoved jestli by jste jeste mel nejaky napad tak urcite jeste napiste dekuju :)

jirik8*
hodnocení

Děkuju za odpověď, ale jiný prohlížeč jsem taky vyskoušel a vir v pc tezko budu mit protoze ho mam nedavno preinstalovany a navic i na jinych pc se mi nacte jen a jen text po strane :( a ostatni fcb na mem pc jdou...ale doopravdy dekuju za odpoved jestli by jste jeste mel nejaky napad tak urcite jeste napiste dekuju :)

bena*

Co používáte za internetový prohlížeč? Máte-li podezření na virus, určitě doporučím sken RSITem. Jak použít RSIT a odkaz ke stažení najdete zde: forum.viry.cz/... A budu chtít oba logy, tj. info.txt, tak i log.txt. Můžete mi je buď poslat vnitřní poštou nebo je vložit sem. To už je jedno...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]