Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet v naší obci

Od: dablion* odpovědí: 5 změna:

Přestěhovali jsme se do obce . Jsme doma 4 a když má každý mobil s wifi a pc/notebook tak náš internet nestíhá :D . Máme největší rychlost kterou taťka našel : 2 mb. Opravdu prosím, s tím se nedá žít! Ani když je připojen k internetu 1 pc, nestíhá to načíst ani youtube videa v HD .

Obec : Jezeřany-Maršovice .PSČ : 67175

rychlost z meho pc : (download : 210 kb/s , upload : 30kb/s) [windows 7-chrome/mozilla], rychlost.cz : http://rychlost.cz/rh/20122062568-3c6267b684.html

Počet zařízení připojených (přes wifi) : 3-5 , signál z wifi máme maximální . Hledám internet do 600kč/měsíc,nesdílený, aktivační poplatek mě nezajímá

Na google jsem hledal , ale v internetu se moc nevyznám :D Doufám že jsem napsal vše co potřebujete a Děkuji všem co alespoň kouknou a poradí .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

No jo - s tím se fakt "nedá žít"! *haha*

Kukni na:

internetprovsechny.cz/...

- a zkus - třeba místo koukání na videa, zapátrat po možnostech netu...

dablion*
hodnocení

A teď otázka který z nich? :D oxid.cz/... / OXID 5G LITE nebo megatronic.cz/... / Internet 5G 4000 , popř. 5000 Aby to náhoudou nedopadlo tak, že budu od vysílače tak daleko, že rychlost bude stejná :/ :D

Nu musíš je obvola, nechat si to od nich otestovat přímo u tebe, zda je vůbec možnost tvého připojení (zda je u tebe signál...) a pak to dořešíš od koho

doplněno 24.05.12 22:27:

Mimochodem, u přítelkyně je ADSL 2Mbit/256kbit a jedu na tom v pohodě i přes VPN s VNC, tak nevím co bys chtěl ;)

Jo, tohle musíš řešit v místě, těžko ti někdo poradí kdo žije na druhým konci republiky. Kdysi jsme začínali na 56 kbit a normálně jsme fungovali.

Když jsem si pak zavedl 512 kbit, myslel jsem, že mám Ferrari.

Pravda, na dnešní domu je 2Mbit naprostý minimum, ale dá se s tím žít.

bonus*
hodnocení

1x

Zdravím, ve vaší situaci bych spíš uvažoval o satelitním internetu. S těmahle poskytovatelama, co zde zminujete, moc kauf neuděláte. To poznáte časem - za hodně peněz moc málo muziky. Satelitní varianta je sice pořizovacíí cenou dražší, ale užitná hodnota při používání několika Pc v domácnosti je k nezaplaceni. Mluvím z valstní dlouholeté zkušenosti. Výběr je samozřejmě na vás...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]