Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převaděč CD Audia na mp3

Od: eb* odpovědí: 9 změna:

Dobry den neznate něaky 100% přeavaděč ktery převede audio na mp3 hledal jsem už ale našel jsem jen 1 ktery to převedl ale 20% pisničky chybělo.

Prosim o něaky Free program

a nebo jestly mate někdo toto CD shop.znk.cz/... a mate mp3 :)

Jinak ja to CD mám takže nechci krast jen si to chi dat do mobilu ...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Máte Windows? Použijte Windows Media Player. Nejjenodušší cesta :)

bena*

Naprosto souhlasím, nač instalovat do počítače další programy, když to, co potřebujete nabízí součást systému, a to Windows Media Player. Stačí ho spustit, vložit AudioCD a ve WMP kliknout na Kopírovat hudbu z disku CD. Windows Mediia Player 11 a novější umí kopírovat hudbu z CD do formátu WMA, WAV a MP3.

hodnocení

0x

zkus jakýkoliv konventor.Normálně na převod používám CDex (odkaz: stahuj.centrum.cz/... )dělá dobře.Pokud stahuji,třeba z youtube tak aTubeCatcher stáhne a převede do nevím ale asi 10 možností (MP3,3GP,AVI...video i jenhudba)

eb*
hodnocení

Mam Windows 7

@diesel mužete sem poslat ještě jednou ten odkaz ...

zkrat*

Takže odkazy

CDex 1.70: stahuj.centrum.cz/...

nebo kdyby dělal problémy, zkusit starší verzi 1.51: stahuj.centrum.cz/...

Kvalitní převaděč je i Exact Audio Copy

eb*
hodnocení

re@ to je jen palici program ne :D?

než začnu plácat blbosti a vysmívat se ostatním, tak si aspoň přečtu blbej popisek, protože NE.
"Program je možno používat i k zálohování dat a k ripování hudby do audio souborů."

eb*
hodnocení

LOL nebud hned tak agresivni ...

na ntb mam Ashampo a sorry toho jsem si prostě nevšiml navic tam mam i "?"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]