Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásuvný modul

Od: smakaballl* odpovědí: 4 změna:

ahoj všem

nevím proč ,ale když chci podat inzerát a k němu vložit fotky hodí mi to hlášku že zásuvný modul spadl.

a padá znova a znova

nainstaloval jsem nejnovější ale stále to samé .

používam mozilu,

poradí mi někdo co stím dělat?

dík.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Předpokládám, že Mozillu Firefox. Mozilla je opravdu starý prohlížeč.

Bylo by dobré vědět, co to přesně je za zásuvný modul, pravděpodobně to bude Flash player. Stáhněte si nejnovější verzi odusud: filehippo.com/... Mělo by se to spravit. Pak to může být ještě plugin Java, nic se nestane, když nainstalujete nejnovější verzi, ba naopak: filehippo.com/...

smakaballl*
hodnocení

díky ale i po instalací obou dvou žádná změna pořád padá modul

Jo mozillu firefox používám proč je zastaralý?

mě zatím vyhovoval , tak co tedy doporučujete za prohlížeč ve stylu mozilly?

ladinpraha*

Máš aktualizovaný Firefox 12? Já ho používám pod WinXP i Win7 a nic mi nepadá.

bena*

Pozor, tady je trošku nejasno v tom. Mozilla Firefox a Mozilla je trošku rozdíl. Mozilla Firefox je normální internetový prohlížeč, který je podporován. Ovšem Mozilla je docela dost starý balík, kde je internetový prohlížeč a HTML editor. Mozilla byla nahrazena balíkem SeaMonkey. Stále se najdehrstka lidí, která ho používá.

Takže používáte-li Mozillu Firefox, tak ji můžete používat nadále samozřejmě :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]