Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit fotky na aukro?

Od: kibic odpovědí: 7 změna:

Ale nemyslím jak nahrát po jedné,to umím.Aukro dovoluje nejvýše 8 fotek.Mně jde o to vědět jak to dělají např. zde.*ee*Vloží desítky fotek pod sebe jako nohavicu.*vezen*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

1x

Ale klidně ho můžete vložit i pomocí vestavěného editoru. Klikněte na ikonku obrazku a vložte URL obrázku nic jiného dělat nemusíte.

Jak vložit fotky na aukro?

O tom editoru jsem nevěděl :D

Nejlepší co jsem potkala je www.imgur.com

Vyzkoušej, jak jednoduché, hezká grafika, používám na všechny fotky, které chci někde prezentovat.

hodnocení

0x

Nahrají na nějaký imagehosting. Třeba http://imageshack.us

doplněno 22.05.12 17:43:

Ale můžou i na rajče a podobné servery. Je jich hrozně moc. ;)

kibic
hodnocení

Tak tohle nemyslím.To dělám taky,že nahraji fotky na rajče.cz a potom vložím odkaz.Ale není to přímo v aukci ty obrázky.

ale ano, jen potom při psaní aukce musíš vybrat HTML formátování a dát tam příkazy pro obrázek přímo s adresou na JPG ;)

Napíšete tuto syntaxi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]