Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit vlastní internerový blog

Od: tomous* odpovědí: 5 změna:

Poradí mi tady někdo, jak vytvořit vlastní internerový blog? Vždy mě to zajímalo a taky sem si to chtěl skusit . Předem děkuji za odpovědˇ

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re*
hodnocení

1x

blog.cz je ze všech nejlepší. Webnode neni blog ale web a je tam omezení v přenosu dat, pak si musíš aktivovat reklami, zaplatit VIP, nebo počkat další měsíc aby ses mohla dostat do administrace. Navíc tam sou teď další omezení pro free uživatele.

bena*

S tím webonode - to jsem tady napsal na základě zkušeností reklamní uživatelky lenenka, která psala, že se tam dají vytvořit zdarma a jendoduše blogy. A sami to tam píší, vizte: webnode.cz/...

Ale to je jedno, Webnode příliš neznám, uvedl jsem to pouze jako možnost. Reklamy jsou prakticky na každém free hostingu nebo na těchto vytvářečů blogů či jak to nazvat, budiž důkazem to, že jsem si do Seznamu zadal blog.cz, klikl na první konkrétní blog (máte-li limitované připojení, radši tam nelezte nebo se Vám hodiny pěkně protočí, protože to se mi fakt zježily všechny vlasy a chlupy, když jsem to viděl) a mezi některými články je též umístěná reklama, takže ve finále na to přijde kredenc... ;)

bena*
hodnocení

0x

Hlavní je vědět, o čem budete vlastně psát a co budete vlastně psát.

Blog si můžete založit třeba na Blog.pise.cz nebo Estranky.cz, Webgarden.cz eventuelně na Blog.cz nebo Webnode.cz. Toto jsou služby pro začátečníky nebo lehce zkušené a jsou zdarma.

Pokud by jste byl zkušenější, časem můžete zkusit třeba Ic.cz nebo Webzdarma.cz nebo Endora.cz, kde se můžete opravdu předvést a ukázat, co ve Vás je. A je to zadarmo taky. Na tyto servery si můžete nainstalovat redakční systém Sunlight CMS nebo Joomla či Wordpress, který je podobný rozhraní z výše uvedených stránek jako je třeba ten Webgarden.cz a podobné.

Na Endoru to lze nějak nainstalovat automaticky, ale raději bych začal právě třeba na tom Blog.pise.cz nebo podobných

Když si založíte blog zde ( http://www.pise.cz/) tak tím potěšíte místního admina. Protože web píše.cz je taky jeho. ;)

malorin*
hodnocení

0x

Vyzkoušela jsem webnode, webgarden, estranky a ještě pár serverů, ale musím poznamenat, že blog.cz je jednoznačně nejlepší, ve všech ohledech.

Malorin

Podle mě tedy Blog.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]