Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audio-mikrofon, odstranění části zvuku (live)

Od: tttttttttttt odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřebuji, aby počítač ze zvuku, který přijme mikrofon, automaticky, co nejlépe odstranil zvuk, který vydává sám počítač skrz reproduktory.. Mám na pc Karaoke, které měří i výšky tónu, který zpíváte.. ale není domyšleno, že se tam bude plést i "cizí zvuk" tedy hudba z reproduktoru.. Neznáte někdo nějaký způsob, jak na základě výstupu minimalizovat vstup, prostě co nejvíce odstranit.. Samozřejmě to musí jít v reálném čase se zpožděním do 1vteřiny max., počítač mám rychlý, core i5 sandy bridge, takže pro live audio úpravy by problém být neměl..

Děkuji za každý nápad

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co takhle to poslouchat do sluchátek? Nebo pořídit mikrofon s menší citlivostí, aby bral jen opravdu z blízka?

ttttttttttt
hodnocení

sluchátka mě napadla.. ale karaoke do sluchátek.. s tou citlivostí.. popřemýšlím, ale kdyby někoho něco ještě napadlo..

Děkuji za nápad

Použít diferenciální mikrofon, bere zvuk z jednoho směru a vše co do něj jde z více směrů potlačuje. Stejný princip je použit u mobilů, aby nebraly okolní ruch.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]