Nejste přihlášen/a.
Ad 1. Zrušený oddíl znamená, že data jsou pryč - je to přijatelné? Pokud ne, doporučuju navštívit nějaký servis, obnovovat data nadálku je ´vo živót´...
Nebyla-li data důležitá, doporučuju zrušit všechny oddíly avytvořit dva - primární ("C", pro instalaci OS a programů) a sekundání pro data (další případná reinstalace by se týkala pouze primárního a tedy by data nebyla dotčena)... U primárního je potřeba zvolit dostatečnou velikost (já používám 20 - 40 GB)...
Ad 2. Vypínání bude mít příčinu jinde...
díky. Moje osobní data tam nebyly. Jde mi spíš o to, jestli tam nebyly nějaký konfigurační data výrobce, který způsobujou, že ta systémová partition nechce akceptovat instalaci. Osobní data mám na jinym oddílu, co kterýho jsem nesahal - to je o.k.
s vypínánim souhlasim, zní to logicky, ale problém vzniknul až v tuhle chvíli... proto jsem si ho spojoval.
jojo... tohle už jsem vyřešil. instalace probíhá... bohužel neproběhne celá, protože PC se bezdůvodně vypne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.