Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flash disk a formátování

Od: volvomen* odpovědí: 8 změna:

Tak jsem si naformátoval 4G flash disk a po jeho dokončení mi to ukázalo paměť 1,97 MB *sok* Když jsem formátoval flash disk ,tak byl plný...

Teď se na disk nic nevejde...Je nějaká návratnost paměti...?

Děkuji za vysvětlení...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Na jaký souborový systém je to naformátováno? - zvolte FAT32...

volvomen*
hodnocení

na FAT ...ale 32 u toho není...

bena*
hodnocení

0x

Koukněte se, zda-li na flešce není nějaký skrytý oddíl - Start-Ovládací panely-Nástroje pro správu-Správa počítače-Disky. Případně použijte specializovaný lepší software, třeba Paragon Disk Manager.

Jinak mohu doporučit na formátování flešek HP USB Disk Storage Format Tool, který je dělaný právě na flešky.

P.S.:Byla-li to reklamní nebo nějaká laciná fleška, tak bych se ani nedivil. Kdyžtak ji zkuste pod linuxem naformátovat a rozchodit.

volvomen*
hodnocení

Je to divný ale žadný skytý oddíl není...není to reklamní...je to tato:

kingston.com/...

volvomen*
hodnocení

tak mi to napsalo toto a nic to neudělao...FAT 32 mi to nenabízí

Flash disk a formátování
mowla*

Ovládací panely - Nástroje pro správu - Správa počítače - Správa disků, pravým tlačítkem na danou jednotku, Formátovat... Mělo by to nabídnout FAT32 (příp. NTFS), nevolit ´rychlý formát´... Pokud nenabídne, pak zrušte oddíl a znovu jej vytvořte a zformátujte...

juldab*

namáte náhodou zaplej redyboost A jak psal bena HP USB Disk Storage Format Tool, Pokud by ani to nepomohlo tak low level format.

hodnocení

0x

Mám tu samou flashku (akorát 16 GB) a nikdy s ní problémy nebyly, a to jsem ji koupil v Globusu *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]