Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVB tuner ...?

Od: lindaf* odpovědí: 4 změna:

Dobry den, jaky mate nazor na tento DVB tuner? alza.cz/... popripade neco lepsiho ve stejne cenove relaci...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Doporučím značku AVER je sice o pár stovek dražší ale kvalita tomu odpovídá. alza.cz/...

lindaf*
hodnocení

dobre ja to zkusim a jeste jsem chtela vedet chytim an to i nemecke kanaly jako treba na normalni set top box? bydlim v plzni a na chalupe u domazlic je chytame a doma take... doplněno 19.05.12 18:07: a software k tomu je? pujde na windows 7?
hop®

Souhlasím s Fatalwirem, AVER je asi nejkvalitnější značka v tomto oboru. Teoreticky chytíte všechny kanály jako na STB, prakticky Vám ale nikdo nic předem nezaručí, šíření TV signálu je tak trošku alchymie...

Pokud koupíte nový tuner, smozřejmě je v dodávce i CD s ovladačem a SW, dálkové ovládání, anténa, kabely pro propojení třeba na DVD...

Kompatibilitu s vašimi Windows zjistíte u každého konkrétního typu tuneru, podle výběru...

hodnocení

0x

Aver je špička, ale pokud chcete něco v podbné cenové relaci tak tento není špatný:

alza.cz/...

Pořídil jsem si jej k mininotebooku (nechtěl jsem aby mi z něj čouhala nějaká velká obluda) a maká docela dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]