Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit obrázek do videa?

Od: giuditta odpovědí: 6 změna:

Dobré odpoledne všem počítačovým nadšencům,

Mám technický problém s úpravou videa. Dokáži sice základní věci, takže to není pro mne úplná neznámá, ale teď jsem si vymyslela pro mne neřešitelnou věc (jasně video by se bez toho obešlo, ale prostě musím přijít jak na to ;)

Chci vložit do videa miniaturu jiného videa (obraz v obraze), tak aby po vložení na you tube bylo možno tu oblast v poznámkách ohraničit a přiřadit odkaz na ono "mini" zobrazené video (s tím problém nemám...to jen pro představu, proč to řeším). Nevíte někdo jak na to? Narazila jsem na různé návody a i když jsou užitečné většinou jsou dělané v programech pro mne poněkud složitých (adobe after effects) nebo v programu co po mě chce i pro trial verzi registraci dlouhou jak žádost o vízum do iráku (sony vegas).

Děkuji za jakýkoli nápad. Snad jsem to podala srozumitelně.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

0x

nějak jsem nepochopip chceš mít dvě videa jedno v druhým nebo chceš jedno video a v něm statickej obrázek.

doplněno 18.05.12 17:19:

Pokud by ti stačil obrázek požij avidemux s fitrem addlogo

giuditta
hodnocení

Na you tube to některá videa mají. Například někdo vysvětluje jak složit lodičku z papíru a dodá že v odkazu (který je ve videu) je video na složení parníčku. Jenže ten odkaz není klasický odkaz, ale pohyblivá zmenšenina (ukázka) videa na který odkaz míří. A právě ta miniatura musí být už vložená ve videu...pak se jen to místo ohraničí a označí přímo v you tube editoru. Ale díky za tip možná bude stačit jen statickej obrázek

juldab*

Všechny lepší editory to mají. Do moviemakeru existuje PIP plugin kterej to umí atd. Existuje program původně určenej na něco jinýho ale dá se napasovat a to je racerender racerender.com/...

giuditta
hodnocení

Ten závodní program je dobrej, akorát ...jde v něm docílit, aby ten efekt trval jen chvíly? ...zatim se mi podařilo jen že okýnko celou dobu cestovalo ... :D

praivo*

Ten doplněk pro WMM je tady, ale...$15... To už si radši kup Wondershare Video/.... Nebo sleduj giveawayoftheday.com/... - každý den nabízí legálně zdarma nějaký normálně placený software, občas i videoeditory. Wondershare dokonce občas nabízí v den té akce nějaký produkt s velkou slevou - já jsem si takhle koupil WVE za $8 :). Nebo potom jedině nelegálně, třeba Camtasia Studio 7 - ale na tohle odkaz nedám.

frkotou*
hodnocení

0x

VSDC free video editor, tam to jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]