Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mamka si koupila netbook packard bell dots-c, s linuxem, se kterým si zrovna nesedla, tak jsme se rozhodly, že zkusim nainstalovat windows 7, což se svým spůsobem povedlo, až na to, že nefunguje zapnutí wifi a ovládání jasu, přitom vypnutí obrazovky, hlasitost a podobně funguje. Nejspíš to bude ovladačem, ale buď jsem neschopná nainstalovat správný, nebo je chyba ještě někde jinde, tak prosím o pomoc.
Jako bonus, když jsem včera zkusila film, tak šel jakoby trhaně a když si otevřu zařízení a tiskárny, tak u toho počítače je takový vykřičník, jakože chyba, ale to možná souvisí - nebo spíš určitě, s tou nefunkční wifi.
Shrnutím: z multifunkčních tlačítek funguje všechno kromě snižování, zvyšování jasu a zapnutí wifi.Na linuxu to předtím fungovalo správně.
na stránkách výrobce najdete veškeré ovladače pro váš notebook. Kdybyste napsala, jaký to je notebook, můžem pomoct, takhle těžko.
Takže dohledat na podpoře na stránkách výrobce a stáhnout minimálně ovladače wifi, zvuku, grafiky a chipsetu + hotkey
Téměř identickou mašinku jsem také předělával na Win a stačilo jto připojit na internet pomocí LAN kabelu, Win si pak vše stáhla sama a nebyla třeba žádná starost... jen jednodušší možnost.
doplněno 03.02.13 21:50:Pak mě ještě napadá sdílení internetu skrze modrý zub, tak sem to párkrát pomohl oživit...
Možná zkusit ten notes restartovat s kabelem od internetu v konektoru, samsungy mi občas prostě LANku nedetekovaly při startu a pak ji prostě nezaply... jen taková berlička.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.