Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Office edition 2003 vs windows 7

Od: artik* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den ,

potřeboval bych poradit, když nainstaluju do PC které má windows 7 Office standart edition 2003 ( mám je zakoupené ofigo ) ,jestli vše bude makat? Díky za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Ne, že bych to měl vyzkoušeno, ale nevidím jediný důvod, proč by nemělo - Office nejsou součástí Win, jen aplikací (souborem aplikací) pro tento OS.

doplněno 03.02.13 11:44:

Předinstalovanou trial verzi nových Office odinstaluj.

doplněno 03.02.13 11:50:

Trial je časově omezená ´zkušební´ verze - tedy pokud přestala fungovat (najednou - ´sama´?), zřejmě o ni jde. Odinstaluješ ji v Ovládacích panelech a nebo, lépe, stáhni si RevoUninstaller slunecnice.cz/... slunecnice.cz/... ), nainstaluj a co je potřeba odinstaluj pomocí něj - maže i ´zbytky´ po instalátorech a čistí registry.

artik*
hodnocení

já bych řekl , že tam trial není . prostě to přestalo najednou fungovat ( to co bylo v PC ) . Jde nějak poznat trial?

doplněno 03.02.13 12:37:

mam dva stejné notasy a na jednom vše funguje a druhej asi po púl roce přestal makat

hodnocení

1x

Mám to vyzkoušené a normálně to šlape, jen je opravdu potřeba odinstalovat startovací verzi office 2010 v počítači.

tomas11*
hodnocení

0x

ano bude ,ale je lepší odinstalovat novou verzi 30ti denní.

artik*
hodnocení

koupil jsem novej notas a když kliknu na excel starter 2010 tak to nefunguje a napíše mi to ...

Office edition 2003 vs windows 7

tomas11*
hodnocení

0x

I já to mám odzkoušené,je potřeba odinstalovat předchoí verze,potom naist.office 2003 , a časem ještě program na spolupráci s novými office. Těch programů je více a dají se lehce dohledat na netu.:)

doplněno 03.02.13 16:39:

oprava-předchozí verze

doplněno 03.02.13 16:42:

teď si nejsem jistý ,ale možná jsem tam měl taky místo trialu půlroční verzi(PC bylo od HP)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]